Lifestyle

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ο πραγματικός λόγος που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν μαργαριτάρια

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ο πραγματικός λόγος που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν μαργαριτάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Peepingmoon.com

Η βασίλισσα λάτρευε σε όλη της τη ζωή τις πέρλες και η αγάπη της αυτή γι' αυτά θα μεταβιβαστεί και στις επόμενες γενιές, όπως φαίνεται.

Τα μαργαριτάρια θεωρούνται ως «κόσμημα πένθους» και είναι μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της βασίλισσας Βικτώριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess of Wales, Dutchess of Cornwall and Cambridge (@katemidlleton)

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσει 12 ώρες με όλο το βασιλικό δράμα να είναι ήδη διάχυτο μέσα από εικόνες και στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα social. Τα βλέμματα είναι ήδη στραμμένα στις ενδυματολογικές επιλογές των μελών της βασιλικής οικογένειας αλλά και στο νόημα πίσω από τις εμφανίσεις κυρίως της Meghan και της Kate, οι οποίες όπως και όλες οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας, φορούν μαργαριτάρια και πέρλες.

Πρόκειται για μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της Βασίλισσας Βικτώριας και είναι «κοσμήματα πένθους». Μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, η βασίλισσα φορούσε μαύρα για 40 χρόνια σε συνδυασμό με μαύρα ή ουδέτερα κοσμήματα, όπως μαργαριτάρια, τα οποία θεωρήθηκε ότι αντιπροσώπευαν τα δάκρυα, Έτσι, τα φορούσε για το υπόλοιπο της ζωής της. Πολλά βλέμματα στράφηκαν στο μαργαριταρένιο κολιέ της πριγκίπισσας Kate τον Απρίλιο του 2021, στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, και πιστεύεται ότι το φόρεσε για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα και την πριγκίπισσα Diana.

Η βασίλισσα λάτρευε σε όλη της τη ζωή τις πέρλες και η αγάπη της αυτή γι’ αυτά θα μεταβιβαστεί και στις επόμενες γενιές, όπως φαίνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments