Focus

Pierce Brosnan: Η σκυτάλη της γοητείας δόθηκε ατόφια στα παιδιά του

Pierce Brosnan: Η σκυτάλη της γοητείας δόθηκε ατόφια στα παιδιά του

Πηγή Φωτογραφίας: LOS40- MI6-HQ

Pierce Brosnan: Ο «ωραιότερος τύπος» που ξέρουν

Στα 69 του χρόνια, ο Pierce Brosnan έχει να υπερηφανεύεται για πολλά πράγματα. Έχει πραγματοποιήσει μία μακρά καριέρα στον κινηματογράφο, ενώ μεταξύ άλλων, έχει υποδυθεί τον James Bond κι έχει προσθέσει και το δικό του όνομα στη μικρή λίστα των ανδρών ηθοποιών που έχουν ενσαρκώσει τον μοναδικό ήρωα του Ian Fleming. Υπερήφανος, ωστόσο, δεν είναι μόνο για την καριέρα του, αλλά και για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τις δύο συζύγους της ζωής του, τη Cassandra Harris και τη Keely Shaye Smith, με την οποία παραμένει παντρεμένος μέχρι σήμερα.

Ο Pierce Brosnan υιοθέτησε τα παιδιά της πρώτης του συζύγου, Christopher και Charlotte, ενώ μαζί της απέκτησε και τον γιο του Sean. Ο Christopher είναι σήμερα 49 ετών, ο Sean 38 και η Charlotte πέθανε τραγικά σε ηλικία 41 ετών το 2013. Ο ηθοποιός απέκτησε τους μικρότερους γιους του, τον Dylan και τον Paris με την Keely Shaye Smith. Με τα δύο μικρότερα παιδιά του ήταν που φωτογραφήθηκε ο Pierce Brosnan, για το βρετανικό περιοδικό GQ.

Η σκυτάλη της γοητείας δόθηκε ατόφια από τον ηθοποιό προς τον 25 ετών Dylan και τον 21 ετών Paris. Τα δύο παιδιά του ηθοποιού στην κοινή τους συνέντευξη αποκάλυψαν ότι δεν ήξεραν ότι ο πατέρας τους είναι διάσημος καθώς μεγάλωναν. Απλά σκέφτονταν «ότι είχε πολλούς φίλους».

Η παραπάνω φράση ανήκει στον μουσικό γιο του, Dylan. «Πάντα νόμιζα ότι είχε πολλούς φίλους καθώς μεγάλωνα, επειδή οι άνθρωποι θα τον πλησίαζαν στον δρόμο κι εκείνος είναι μάλλον ο καλύτερος άνθρωπος, οπότε μιλούσε σε όλους για πολλή ώρα», σημείωσε ο 25 ετών Dylan. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν λέει σε κανέναν ποιος είναι ο μπαμπάς του, οπότε οι φίλοι του παθαίνουν σοκ όταν τελικά γνωρίζουν τη διάσημη οικογένειά του. «Δεν το λέω σε κανέναν αυτό, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες», σημείωσε.

Ο Pierce Brosnan παραδέχτηκε ότι παρά την πολύ καλή του σχέση με τους γιους του, δεν τους ενθαρρύνει να ακολουθήσουν τα χνάρια του στο Hollywood και τον κόσμο της υποκριτικής. «Απλά και μόνο επειδή είναι μία γ@@@@@@@ δύσκολη δουλειά. Είναι ένας σταυρός που κουβαλάς. Χτίζεις και γκρεμίζεις τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά ο Pierce Brosnan.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος απέτρεψε τα παιδιά του από την υποκριτική, για τον Sean η επιθυμία του να εμπλακεί με τον μαγικό χώρο της τέχνης ήταν μεγαλύτερη. Ο Sean έχει παίξει ήδη σε ταινίες όπως η My Father Die και στη σειρά No Easy Days.

Με τον μικρότερο γιο του, Paris, ο Pierce Brosnan εξερευνά μία άλλη τέχνη, αυτή της ζωγραφικής. O Pierce Brosnan έχει σπουδάσει ζωγραφική και το 2023 πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη του έκθεση. Όπως είπε στο περιοδικό GQ απολαμβάνει να ζωγραφίζει μαζί με τον γιο του, Paris και «γεμίζει υπερηφάνια» όταν βλέπει τα έργα του παιδιού του.

Ο Pierce Brosnan αποκάλυψε ότι ήταν η απώλεια της πρώτης του συζύγου, Cassandra, το 1991 από καρκίνο των ωοθηκών που τον ώθησε να ζωγραφίσει περισσότερο. Ήταν ένας μηχανισμός επιβίωσης για εκείνον. «Το βάρος και τον πόνο και τον φόβο αυτής της ασθένειας, ξεσπούσα στους πίνακες. Ξεκίνησα να ζωγραφίζω. Με τα δάχτυλά μου. Με τα χέρια μου στην πραγματικότητα», εξήγησε ο ηθοποιός για το πώς ξεκίνησε να ζωγραφίζει πιο πολύ, μετά την διάγνωση που είχε λάβει η τότε σύζυγός του.

Τα έργα που είχε δημιουργήσει τότε θα περιλαμβάνονται στην έκθεση του. «Έτσι ξεκινάμε, βαριά», είπε και πρόσθεσε: «Αλλά όμορφα, όμορφα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments