Οδηγός

ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ: 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στην Αττική

ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ: 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στην Αττική

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής. Αφορά την επιδότηση της εργασίας 2.000 ανέργων, ηλικίας 30 ετών και άνω, στην Περιφέρεια Αττικής, όπως ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – ΔΥΠΑ.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις κενές θέσεις, προσδιορίζοντας την ειδικότητα και το επιθυμητό εκπαιδευτικό επίπεδο. Στη συνέχεια, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ υποδεικνύουν στην επιχείρηση τους κατάλληλους υποψηφίους, σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της κενής θέσης και κατόπιν η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και προσλαμβάνει τον άνεργο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 12.000.000 € και θα καλυφθεί από τους πόρους της ΔΥΠΑ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23:59.

Λοιπό επικουρικό προσωπικό: Μέχρι 26 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Νέα ευκαιρία για προσλήψεις θα έχουν οι υποψήφιοι μετά την παράταση που δόθηκε για λοιπό επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Η πλατφόρμα για τις θέσεις εργασίας του λοιπού επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία του υπουργείου Υγείας, κατόπιν παράτασης που δόθηκε, θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων έως τις 26 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.

«Για τους υποψήφιους που είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments