Διεθνή

Χάρκοβο: Εκρήξεις και διακοπή ηλεκτροότησης

Χάρκοβο: Εκρήξεις και διακοπή ηλεκτροότησης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τρεις εκρήξεις ακούστηκαν και μετά διακόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα την Τρίτη στη δεύτερη πόλη της Ουκρανίας Χάρκοβο,μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο μάρτυρες. “Δεν υπάρχουν φώτα σε ορισμένα σημεία της πόλης. Διευκρινίζονται πληροφορίες για θύματα”, δήλωσε ο δήμαρχος του Χάρκοβο, Ιχόρ Τερέχοφ, στο κανάλι του στο Telegram. Ανέφερε επίσης μια τέταρτη επίθεση. Ο Τερέχοφ είπε ότι χτυπήθηκε […]

Τρεις εκρήξεις ακούστηκαν και μετά διακόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα την Τρίτη στη δεύτερη πόλη της Ουκρανίας Χάρκοβο,μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο μάρτυρες.

“Δεν υπάρχουν φώτα σε ορισμένα σημεία της πόλης. Διευκρινίζονται πληροφορίες για θύματα”, δήλωσε ο δήμαρχος του Χάρκοβο, Ιχόρ Τερέχοφ, στο κανάλι του στο Telegram. Ανέφερε επίσης μια τέταρτη επίθεση.

Ο Τερέχοφ είπε ότι χτυπήθηκε μια εγκατάσταση υποδομής και είπε ότι οι αρχές εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό.

Η αναφορά ακολούθησε επίθεση με ρουκέτα στο Χάρκοβο στις 9 Σεπτεμβρίου κατά την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 άτομα.

 Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η επίθεση ήταν εκδίκηση για τις επιτυχίες των δυνάμεών τους στο πεδίο της μάχης κατά της Ρωσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments