Lifestyle

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ο εισαγγελέας θα ερωτευτεί την δικηγόρο και θα γίνουν αχώριστοι

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ο εισαγγελέας θα ερωτευτεί την δικηγόρο και θα γίνουν αχώριστοι

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Παγιδευμένοι - Spoiler: Ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, ανακρίνεται

Η Άννα Ροδίτη, η δυναμική δικηγόρος από την σειρά Παγιδευμένοι, έδειξε χθες εκτός από το ευαίσθητο χαρακτήρα της και το ατρόμητο προφίλ της. Η σειρά έγινε για μία ακόμη φορά trend στο Twitter, η αγωνία του κοινού κορυφώθηκε με τις εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε εκπλήξεις. Ένας παλιός μας γνώριμος από τη Γη της ελιάς έρχεται να βοηθήσει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ως εισαγγελέα. Ή μήπως θα τον μπερδέψει περισσότερο;

Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο Ιάκωβος Βρεττάκος από τη Γη της ελιάς που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Twitter ως Βο, μπορεί να εγκατέλειψε την Αθηνά, δηλαδή την Άντζελα Γκερέκου για να φύγει για την Ισπανία, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Όχι όμως στην Μάνη, αλλά στους Παγιδευμένους. Ο ρόλος του πολύ ιδιαίτερος και ίσως καθοριστικός. Θα υποδυθεί τον παππού του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, δηλαδή του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του. Δεν θα είναι καλοδεχούμενος. Η εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας, τον έφερε σε κόντρα με τον γιο του και διοικητή της αστυνομίας. Αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ικανός αυτή τη στιγμή για να βοηθήσει τον Δημήτρη. Ο ένοχος της δολοφονίας της Μυρτούς, κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Αν ο ΑΝΤ1 δεν αποφασίσει να αλλάξει τον πραγματικό δολοφόνο στους Παγιδευμένους, όπως εμφανίζεται στην τούρκικη εκδοχή της σειράς, τον είδες στο χθεσινό επεισόδιο. Με την πλευρά των καλών.

Τα social media αποθέωσαν την Άννα για τον δυναμισμό απέναντι στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση αλλά και μπροστά στον Δημήτρη. Βέβαια οι χρήστες του Twitter, επειδή τους βλέπουν ταιριαστούς εμφανισιακά και ως ρόλοι, τους θέλουν σύντομα να γίνονται ζευγάρι. Θα γίνει και αυτό σύμφωνα με το Queen.

Ο εισαγγελέας θα ερωτευτεί την δικηγόρο και θα γίνουν αχώριστοι. Ούτως ή άλλως είναι μέχρι στιγμής με τις έρευνες που κάνουν. Σήμερα έρχεται νέο σοκ. Ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, ανακρίνεται και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως έχει συμμετοχή στην δολοφονία της κόρης του. Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments