Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Αμφίβολοι οι Χουάνγκ και Χάμες

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Αμφίβολοι οι Χουάνγκ και Χάμες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Μίτσελ περιμένει σήμερα να μάθει εάν θα μπορεί να υπολογίζει τον Χουάνγκ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Μίτσελ περιμένει σήμερα να μάθει εάν θα μπορεί να υπολογίζει τον Χουάνγκ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς και τον Χάμες Ροντρίγκες. Η κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ισπανού τεχνικού και της ομάδας του. Με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Βεβαίως, σε αυτή την προσπάθεια ο 59χρονος προπονητής έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από νέα προβλήματα, τα οποία τον αναγκάζουν να αλλάξει εν μέρει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα, εκτός των Ρέτσου, Μπα, και Ουί-Τζο Χουάνγκ, που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών, ο Μίτσελ δεν είναι βέβαιος εάν θα έχει κόντρα στους Περιστεριώτες ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε για το αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τον Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος γύρισε κουρασμένος και με ελαφριές ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νοτίου Κορέας. Αλλά και τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα, από χτύπημα που δέχθηκε κατά την παρουσία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κολομβίας.

Η συμμετοχή και των δύο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστούν σήμερα, στην τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα (16:00). Οι μόνοι σίγουροι είναι οι Σισέ, Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Εμβιλά στο «6».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments