Trash

Η πορνοστάρ Τζάσμιν που έστησε κάτι το εξωπραγματκό στην ιστορία των ερωτικών ταινιών

Η πορνοστάρ Τζάσμιν που έστησε κάτι το εξωπραγματκό στην ιστορία των ερωτικών ταινιών

Πηγή Φωτογραφίας: BIOGRAFIAS E COISAS .COM

Η Τζάσμιν περιέγραψε αργότερα το βίντεο ως μία από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουν γίνει ποτέ στην βιομηχανία.

Η Τζάσμιν Σεντ Κλερ είναι η γυναίκα που έδωσε στο «bodyslam» ένα εντελώς καινούργιο νόημα. Η πρώην πορνοστάρ έγινε γνωστή από την ερωτική ταινία στην οποία είχε κοιμηθεί με 300 άνδρες μέσα σε μια μέρα. Τώρα, η 49χρονη ζει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και έχει αλλάξει ριζικά ζωή και καριέρα: Ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την πάλη και το WWE.

View this post on Instagram

A post shared by Casey Corbin (@caseycorbincomedian)

Η Τζάσμιν Σεντ Κλερ είναι περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στο World’s Biggest Gang Bang 2. Το σίκουελ του World’s Biggest Gang Bang (1996), διαφήμιζε κάτι το εξωπραγματκό. Μια πορνοστάρ σε 300 σεξουαλικές πράξεις ρεκόρ, με 300 διαφορετικούς άνδρες σε ένα 24ωρο.

Η Σεντ Κλερ περιέγραψε αργότερα το βίντεο ως μία από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουν γίνει ποτέ στην βιομηχανία. Την πραγματικότητα στο σετ βρίσκονταν περίπου 30 άνδρες στρατηγικά τοποθετημένοι και κινηματογραφημένοι. Μόνο 10 από αυτούς ήταν πραγματικά σε θέση να αποδώσουν στην κάμερα.

Η Τζάσμιν, η οποία συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα όργια στον κόσμο, μίλησε γι’ αυτό στο podcast της. «Είναι σαν ένα από αυτά τα πράγματα που οι άνθρωποι σε θυμούνται για κάτι, αλλά δεν ξέρουν πάντα τι είναι αυτό. Ήταν δική μου ιδέα, αυτό είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν. Δεν μετανιώνω που το έκανα, νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ αστείο».

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Η 49χρονη αποκάλυψε πώς είχε τους ενδοιασμούς της όταν άλλαξε καριέρα, αλλά δεν την ένοιαζε καθώς ήθελε να αποδείξει στον εαυτό της ότι μπορούσε να το κάνει. Αφού εγκατέλειψε το πορνό το 2000, ο αποφάσισε να αγωνιστεί στο Extreme Championship Wrestling (ECW) του WWE. Aργότερα δοκιμάστηκε και στο Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

«Ο κόσμος πίστευε ότι ήμουν απλά μια πορνοστάρ που δεν μπορεί να παλέψει και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν», είπε η Σεντ Κλερ σε συνέντευξή της στο PWMania.

«Είναι θέμα να κερδίσεις τον σεβασμό του κόσμου. Στο τέλος της ημέρας, ήμουν εκεί μόνο για να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, σε κανέναν άλλον. Απλά συνέχισα να κάνω αυτό που έκανα και άφησα τα πάντα να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments