Ζώδια

Ζώδια για Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί αρκετά έντονα και ίσως η υπερβολή μπει στις σχέσεις σας. Προσοχή λοιπόν, σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ηρεμία και ο κίνδυνος να σας εκθέσουν οι πράξεις σας είναι πολύ μεγάλος. Μην δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις στους άλλους, γιατί θα κριθείτε πολύ αυστηρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, τα γεγονότα αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν μία ερωτική χροιά, ενώ εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ισορροπήσετε στα νέα δεδομένα, που αλλάζουν την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, αυτό το διήμερο θα είναι πολύ ευχάριστο και κοινωνικό. Μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά σε μία απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον σας, αλλά και θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα πρέπει να συζητήσετε και αφορούν τα εισοδήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, πολύ σύντομα θα καταλάβετε μία αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείτε, όπου πολλές από τις υποθέσεις σας που είχαν σκαλώσει, τώρα θα έχουν μία πιο ομαλή πορεία. Όσον αφορά κάποια οικογενειακά θέματα, καλό είναι να μη τα πάρετε πολύ σοβαρά, γιατί θα υπάρξει μεγάλη υπερβολή, στις αντιδράσεις και των άλλων.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο η ανάγκες σας θα επικεντρωθούν σε κάθε μετακίνηση σας, αλλά και στην επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους, κάποιες σκέψεις σας, που μάλλον δεν θα αποδειχθεί και η καλύτερη ιδέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή θα επαναφέρει την ηρεμία στην καθημερινότητα σας. Γενικότερα η τάση αυτές τις μέρες για υπερβολικά έξοδα, θα σας κάνουν να βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας, αλλά θα έχετε και την πολυτέλεια να δώσετε χαρά σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης – Δία, αφορά το δικό σας ζώδιο και είναι μία πολύ καλή όψη, που αν την διαχειριστείτε σωστά, θα αποφύγετε τις υπερβολές, που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη, σας απομακρύνουν, από κάποιο διατροφικό σας πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Οκτώβρης ξεκινά με την τάση για να κρατάτε τα συναισθήματα σας κρυφά. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι τα γεγονότα σας πιέζουν υπερβολικά για να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να κάνετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που θα σας απαλλάξουν από αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας, ο Οκτώβρης θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σίγουρα θα έχετε την επιθυμία να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα για κάποιο πρόσωπο, αρκετά υπερβολικά και ίσως κουράσετε τους άλλους με τον τρόπο που δείχνετε το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για τα επαγγελματικά σας, όπου κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Είναι αλήθεια ότι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες και το επόμενο διάστημα θα έχετε σίγουρα καλές προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο, με καλές προοπτικές για ταξίδια και καλή επικοινωνία με πρόσωπα από το πολύ στενό σας περιβάλλον. Βέβαια η ορθή πορεία του Ερμή, θα βάλει σταδιακά τα οικονομικά σας σε σειρά, ενώ θα μπορέσετε να αποπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές και συναισθηματικές αναστατώσεις έχετε αυτή την περίοδο, όπου καλό είναι να αφήσετε τον χρόνο να βάλει με ηρεμία τα πράγματα σε μία σειρά. Μην εμπιστευτείτε με ευκολία πρόσωπα, που μπορεί να σας πληγώσουν για ασήμαντη αιτία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments