People

Η συγγραφική όψη ενός αδιαφιλονίκητου πρωταγωνιστή

Η συγγραφική όψη ενός αδιαφιλονίκητου πρωταγωνιστή

Πηγή Φωτογραφίας: 더위키

Σε συνέντευξή του στο «People», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη συγγραφή ενός βιβλίου, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023, με τον τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece»

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χανκς έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα των «New York Post». Ελάχιστες ημέρες πιο πριν, ο Χανκς «ξαναχτύπησε», λέγοντας ότι, κατά τη διάρκεια της υπέρλαμπρης καριέρας του, ο Τομ Χανκς πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες, αλλά πιστεύει ότι μόνο τέσσερις από αυτές ήταν πολύ καλές, παρά το γεγονός ότι είχε μια λαμπρή καριέρα ως πρωταγωνιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα σε μια ορισμένη σειρά

Σε συνέντευξή του στο «People», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη συγγραφή ενός βιβλίου, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023, με τον τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece». Ο ίδιος ο διαπρεπής ηθοποιός δηλώνει: «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έζησα όταν έκανα μια ταινία… Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει ή από κάποιο λάθος που έκανα και κατάφερα να επιβιώσω τελικά». Ο 66χρονος Τομ Χανκς έχει γυρίσει κάπου εξήντα ταινίες κατά τη διάρκεια της υποκριτικής του καριέρας, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο τέσσερις είναι καλές.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Ωστόσο, η φιλμογραφία του περιλαμβάνει αρκετά σπουδαία, κλασικά κινηματογραφικά έργα.  Εντούτοις, αν και έχει εξήντα ταινίες μεγάλου μήκους στο ενεργητικό του, ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θεωρεί πως έκανε μόνο τέσσερις πολύ καλές. Ο Τομ Χανκς αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα των εν λόγω, τεσσάρων ταινιών. Αλλά το 2021, είχε εκμυστηρευθεί σε ένα αμερικανικό podcast ότι είχε ιδιαίτερη τρυφερότητα για τις ταινίες «Μια εξαιρετική ομάδα», «Cloud Atlas» και «Alone in the World». Ο ηθοποιός πήρε επίσης δύο Όσκαρ χάρη στα φιλμ «Φόρεστ Καμπ» και «Φιλαδέλφεια», οπότε ίσως έχουν μια ξεχωριστή θέση και στην καρδιά του, κατά τις εικασίες μας πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments