Πολιτική

ΝΔ: Ο Κουρουμπλής που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του βρίσκει ξανά θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο Κουρουμπλής που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του βρίσκει ξανά θέση στον ΣΥΡΙΖΑ
Την επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Την επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. « Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο», τονίζει η Πειραιώς.

«Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», σχολιάζει ακόμα το κυβερνών κόμμα.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποιεί την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποιεί την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε διαγράψει τον βουλευτή επειδή είχε κάνει κάποιες ακραίες αναφορές εντός της βουλής υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή την επιστημονική μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments