Αθλητισμός

UEFA: Υποκλίθηκε στους δυο Χουάνγκ του Ολυμπιακού

UEFA: Υποκλίθηκε στους δυο Χουάνγκ του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ με κανονική μεταγραφή και τον Χουάνγκ Ουί-Τζο ως δανεικό

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ με κανονική μεταγραφή και τον Χουάνγκ Ουί-Τζο ως δανεικό, σε δυο σημαντικές κινήσεις. Οι ερυθρόλευκοι έφεραν στο λιμάνι τους δυο Νοτιοκορεάτες για να κάνουν τη διαφορά, ενώ αι οι δυο είναι διεθνείς και κομβικοί για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο. Η UEFA μάλιστα έκανε ένα αφιέρωμα για τους δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ που έρχεται, τονίζοντας ότι και οι δυο είναι «κλειδιά» στο πλάνο του Πορτογάλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους πέντε ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους «ποντάρει» πολλά ο Μπέντο και τόσο ο Ιν-Μπεόμ, αλλά και ο Ουί-Τζο έχουν περίοπτη θέση. Τα άλλα τρία ονόματα, είναι αυτά των Σον (Τότεναμ), του Μιν-Τζαέ (Νάπολι) και του Γου Γιουνγκ Τζουνγκ της Αλ Σαντ.

«Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σον Χιουνγκ-Μιν, είναι o κορυφαίος σκόρερ της Κορέας, αλλά ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, δεν ήταν ο Σον Χιουνγκ-Μιν (12 γκολ), αλλά ο Χουάνγκ Ουι-Τζο (15 γκολ)», έγραψε η FIFA για τον Ουι-Τζο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments