Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Διεκόπη για την Παρασκευή – Αρχίζουν οι καταθέσεις των γυναικών ηθοποιών

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Διεκόπη για την Παρασκευή – Αρχίζουν οι καταθέσεις των γυναικών ηθοποιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Αν και στο δικαστήριο εμφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που είχαν κληθεί για να καταθέσουν, τελικά η δίκη δεν προχώρησε κι έτσι οι μάρτυρες θα χρειαστεί να επανέλθουν

Για αύριο, Παρασκευή, διακόπηκε, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει τη διαδικασία για λόγους υγείας.

Αν και στο δικαστήριο εμφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που είχαν κληθεί για να καταθέσουν, τελικά η δίκη δεν προχώρησε κι έτσι οι μάρτυρες θα χρειαστεί να επανέλθουν.

Το παρών έδωσαν -εκτός από τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία δεν είχε ενημερωθεί, όπως αναφέρθηκε, οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είχαν λάβει κλήση να καταθέσουν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί, οι οποίες είχαν συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν.

Το αίτημα να δώσουν κατάθεση στο δικαστήριο υπεβλήθη από την εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να ερωτηθούν σχετικά με τα όσα έχει υποστηρίζει η πρώτη καταγγέλλουσα ότι συνέβησαν στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.

Όπως είχε εξηγήσει η εισαγγελική λειτουργός, κατά τη διάρκεια της εξέτασης της πρώτης καταγγέλλουσας που είχε δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρθηκε ότι μετά το βιασμό της είχε πάει στις τουαλέτες του θεάτρου κλαίγοντας και εκεί την είδε η Θάλεια Ματίκα και είχαν μια συνομιλία μεταξύ τους.

Σε ότι αφορά την κλήση της Ζέτας Μακρυπούλια, η εισαγγελέας εξήγησε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Στις Κουζίνες» που ανέβαζε ως σκηνοθέτης ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο ΗΒΗ. Επομένως θα μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στην παράσταση για τον οποίο είχε γίνει η συνάντηση της καταγγέλλουσας με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τέλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, έχει κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ήβη.

Από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ζητήθηκε και έγινε δεκτό σε επόμενη δικάσιμο να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούσαν στην ίδια παράσταση το 2008.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments