Αθλητισμός

Ο Τζόελ Μπολομπόι ήταν από τους παίκτες «κλειδιά»

Ο Τζόελ Μπολομπόι ήταν από τους παίκτες «κλειδιά»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurohoops

Ο Αμερικανός (έχει και ρωσική υπηκοότητα), γεννημένος στην Ουκρανία, ενσωματώθηκε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στη Euroleague παίρνοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα και έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε καλή βραδιά αρκετούς παίκτες, μεταξύ αυτών και τον Τζόελ Μπολομπόι ο οποίος δείχνει να προσαρμόζεται εξαιρετικά στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Αμερικανός (έχει και ρωσική υπηκοότητα), γεννημένος στην Ουκρανία, ενσωματώθηκε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με στόχο να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μουσταφά Φαλ στη γραμμή τον ψηλών και ήδη έχει προλάβει να δικαιώσει τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας για την επιλογή τους. Ο 28χρονος σέντερ, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση που έρχεται από τον πάγκο αλλά και το κατάλληλο «ταίρι» του Κώστα Σλούκα, με τον οποίο συνεργάζονται με «κλειστά μάτια».

Η αρχή για τον Μπολομπόι, έγινε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά του Super Cup. Εκεί, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα», σε 23 λεπτά, είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ, παίζοντας μάλιστα περισσότερη ώρα από τον Μουσταφά Φαλ. Στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, κινήθηκε και πάλι σε πολύ καλά επίπεδα στο σκοράρισμα, φτάνοντας και μια «ανάσα» από το double double, με τους 9 πόντους και τα 9 ριμπάουντ που κατέγραψε σε 19 αγωνιστικά λεπτά.

Στη χθεσινή αναμέτρηση απέδειξε ξανά πόσο σημαντικός είναι για τον φετινό Ολυμπιακό και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πέρασε στο παρκέ 3.40″ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στη θέση του Φαλ και ήταν άμεσα επιδραστικός στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Μαζί με τον Κώστα Σλούκα συνθέτουν ένα δίδυμο που μπορεί να παίξει εξαιρετικά το Pick and Roll, με τον έμπειρο ψηλό να εκμεταλλεύεται άριστα τις ασίστ του Έλληνα γκαρντ (9 στο χθεσινό ματς) και να τελειώνει τις φάσεις είτε κάτω από το καλάθι, είτε και από τα τέσσερα μέτρα με χουκ.

Εκείνος ήταν που πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος από τον Σάσα Βεζένκοφ, μέχρι να αρχίσει τα… τρελά ο Λαρεντζάκης και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους (3/5 δίποντα, 6/6 βολές), ενώ κυριάρχησε και στα δύο καλάθια μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments