Διεθνή

Ιρλανδία: Στους 7 οι νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων – Έρευνες για εγκλωβισμένους

Ιρλανδία: Στους 7 οι νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων – Έρευνες για εγκλωβισμένους
Αρκετοί άνθρωποι νοσηλεύονται με τραύματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, καθώς υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια

Στους 7 αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε σε πρατήριο βενζίνης Applegreen στο χωριό Κρίσλα της Ιρλανδίας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων στα συντρίμμια, ανακοίνωσε το Σάββατο η ιρλανδική αστυνομία.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 τοπική ώρα (14:00 GMT) στο πρατήριο καυσίμων στα περίχωρα του χωριού Κρίσλα. Άλλοι οκτώ άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα.

Οι φωτογραφίες από το σημείο έδειξαν μια κατοικημένη μονάδα πάνω από το κατάστημα του πρατηρίου με τοίχους εκσφενδονισμένους και μερικώς κατεστραμμένη οροφή και συντρίμμια διάσπαρτα στον προαύλιο χώρο όπου ήταν σταθμευμένα πολλά αυτοκίνητα.

Το Κρίσλα είναι ένα μικρό χωριό στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και απέχει 30 μίλια από τα σύνορα με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σε μια δήλωση στο Twitter η εταιρεία Applegreen είπε ότι τα νέα ήταν «καταστροφικά», συμπληρώνοντας πως «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των νεκρών και των τραυματιών».

Η εταιρεία είπε ότι το σούπερ μάρκετ και το κατάστημα Applegreen λειτουργούσαν από τοπικούς συνεργάτες στην «καρδιά της κοινότητας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments