Lifestyle

Άμπερ Χερντ: Εγκατέλειψε το Χόλυγουντ και ζει μόνιμα στη Μαγιόρκα με ψευδώνυμο

Άμπερ Χερντ: Εγκατέλειψε το Χόλυγουντ και ζει μόνιμα στη Μαγιόρκα με ψευδώνυμο

Πηγή Φωτογραφίας: Cakra News

Το ακίνητο των 479 τετραγωνικών μέτρων, που νοίκιασε η Χερντ, ανήκε στην οικογένεια της Maria Antonia Munar, πολιτικού που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά.

Έπαυλη πολλών εκατομμυρίων νοικιάζει η Άμπερ Χερντ στη Μαγιόρκα με το ψευδώνυμο Martha Jane Cannary, σε μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της με τον Τζόνι Ντεπ και να απολαύσει την κόρη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Η Χερντ χρησιμοποιώντας ως ψευδόνυμο το πραγματικό όνομα της γνωστής Αμερικανίδας συνοριοφύλακα του 19ου αιώνα, Calamity Jane, νοίκιασε την έπαυλη από την οικογένεια της Maria Antonia Munar, πολιτικού που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά.

Το ακίνητο των 479 τετραγωνικών μέτρων, που χτίστηκε το 2020, βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της μικρής αγροτικής πόλης Costix, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του ισπανικού νησιού. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Χερντ φέρεται να μετακόμισε στη Μαγιόρκα, μαζί με την κόρη της Oonagh Paige και τη σύντροφό της, κινηματογραφίστρια Bianca Butti, πριν λίγους μήνες.

Οι ντόπιοι λένε ότι την αναγνώρισαν αμέσως, ωστόσο κανείς δεν είπε τίποτα. Ένας καταστηματάρχης, είπε στην El Mundo ότι η γυναίκα του «την αναγνώρισε αμέσως», αλλά κανείς δεν είπε τίποτα επειδή οι άνθρωποι στο Costix, μια πόλη μόλις 1.270 κατοίκων, «δεν ενοχλούν κανέναν». «Είναι σαν οποιονδήποτε άλλο, αγοράζει φρούτα και λαχανικά, μιλάει ισπανικά με μεξικάνικη προφορά και είναι πολύ ευγενική. Πάντα μας λέει καλημέρα», πρόσθεσε.

Η μοντέρνα βίλα, με τα τεράστια παράθυρα, διαθέτει επίσης πισίνα με εκπληκτική θέα στην οροσειρά Tramuntana. Βγήκε προς πώληση για 2,8 εκατομμύρια ευρώ νωρίτερα φέτος, αλλά έχει αποσυρθεί από την αγορά από τότε που τη νοίκιασε η Χερντ.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πληρώνει για τη ζωή της στη Μαγιόρκα, ενώ εκκρεμεί η αποζημίωση που οφείλει στον Τζόνι Ντεπ την ίδια ώρα που το Χόλιγουντ της έχει γυρίσει την πλάτη. Επίσης, δεν έχει πληρώσει ακόμα και τους δικηγόρους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments