Trash

“Just the 2 of Us”: Ο Κοκλώνης ξοδεύει για κάθε επεισόδιο 200.000 ευρώ

“Just the 2 of Us”: Ο Κοκλώνης ξοδεύει για κάθε επεισόδιο 200.000 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Seleo

“Just the 2 of Us”: Η παραγωγή… το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 200 χιλιάρικα το κάθε επεισόδιο μας ταξίδεψε απο μια μίζερη και σκοτεινή περίοδο που ζούμε… σε έναν άλλο κόσμο.

Για πολλούς  ήταν αναμενόμενο. Περίμεναν πως και πως να ξεκινήσει απολαμβάνοντας το πιο φαντασμαγορικό σόου.Πώς η μεγάλη τηλεθέαση του Νίκου Κοκλώνη και του προσωπικού στοιχήματός του… έδωσε μετά απο μήνες μια μεγάλη πρωτιά το Σάββατο στον Alpha. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πώς αν το προϊόν μείνει κοντά στο 20%… και στην συνέχεια τότε ο μέσος όρος εβδομάδας και χρονιάς του καναλιού θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Το δεύτερο που είδα χθές… ήταν μια λάμψη που ξεπέρασε το ισοζύγιο της δηθενιάς και της κιτσιάς… άλλων ετών. Και τα πρόσωπα ήταν πιο μελετημένα… και οι πρωταγωνιστές πιο “διαβασμένοι” και το άγχος της πρεμιέρας διαχειρίσιμο και ο ίδιος ο Κοκλώνης καλύτερος από ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️ Just the Two Of Us ⭐️ (@j2us_gr)

Η παραγωγή… το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 200 χιλιάρικα το κάθε επεισόδιο μας ταξίδεψε απο μια μίζερη και σκοτεινή περίοδο που ζούμε… σε έναν άλλο κόσμο. Γεμάτο γέλιο… νότες… ευτυχία και διασκέδαση. Εντυπωσιακό πλατό… φωτισμός χολυγουντιανός, πολλά μικρά λάθη του Καπετανίδη… και τεχνολογικές αστοχίες… όμως το δεδομένο είναι ένα.

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που παραμένει εγκλωβισμένο στο σπίτι του… διασκέδασε με τον Κοκλώνη… και πέρασε υπέροχα. Αν αναλογιστεί κανείς πώς στο τέταρτο που έκανε 26%… ο πραγματικός αριθμός των τηλεθεατών ξεπέρασε κατάτι το ένα εκατομμύριο, καταλαβαίνει κανείς την δυναμική του “Just”. Καλή η πρεμιέρα… καλή και η αρχή… μεγάλη τηλεθέαση και χαμόγελα σήμερα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments