Focus

Margot Robbie: Δηλώνει εκστασιασμένη με την ιδέα η Lady Gaga να υποδυθεί την Harley Quinn

Margot Robbie: Δηλώνει εκστασιασμένη με την ιδέα η Lady Gaga να υποδυθεί την Harley Quinn

Πηγή Φωτογραφίας: Reddit

Margot Robbie: H χολιγουντιανή σταρ φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο που την ανάδειξε στο επερχόμενο sequel της ταινίας "Joker".

Το sequel της επιτυχημένης ταινίας “Joker” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2024 και η Margot Robbie φαίνεται πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα που δεν θα συμμετάσχει. Η Αυστραλιανή ηθοποιός, η οποία μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία “Suicide Squad” και την ερμηνεία της ως “Harley Quinn” κέρδισε διεθνή αναγνώριση, δηλώνει έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο που την ανέδειξε και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη να παραχωρήσει τα ηνία αυτού σε κάποιον αντάξιο του.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieess)

Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της στο MTV, ο ρόλος της Harley Quinn κατάφερε να γίνει εμβληματικός, για αυτό και αισθάνεται περήφανη για την εν λόγω ερμηνεία, αλλά και γιατί πλέον γνωρίζει πως οι υποψήφιοι για τον ρόλο θα είναι δυνατές προσωπικότητες μέσα από τον χώρο. “Είμαι αληθινά τόσο χαρούμενη γιατί το μόνο που ήθελα από την αρχή, είναι η Harley Quinn να γίνει ένας από αυτούς τους χαρακτήρες, όπως ο Batman ή ο Macbeth, οι οποίοι πάντοτε περνούν από σπουδαίους ηθοποιούς σε άλλους τις ίδιας εμβέλειας” δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η τακτική αυτή δεν ακολουθείται πάντοτε σε γυναικείους ρόλους.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

“Αισθάνομαι ότι σε πολλές περιπτώσεις η μετάβαση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν πρόκειται για γυναικείους ρόλους. Και μου άρεσε που θαύμαζα τις εκπληκτικές ερμηνείες στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Α’. Έλεγα ‘’Ουάου, η Kate Blanchett έκανε την βασίλισσα Ελισάβετ’’. Τώρα αυτό το καταφέρνω και εγώ με τον συγκεκριμένο ρόλο” ανέφερε μεταξύ άλλων. Όσο για την νέα πρωταγωνίστρια που αναμένεται να πάρει την θέση της και η οποία δεν είναι άλλη από την Lady Gaga, η Robbie εμφανίζεται απόλυτα σύμφωνη με την συγκεκριμένη επιλογή. “Είναι τόσο μεγάλη τιμή να έχω δημιουργήσει ένα τόσο ισχυρό θεμέλιο, με την Harley να είναι πλέον ένας από τους ρόλους που πολλοί θέλουν να παίξουν. Είμαι βέβαιη πως θα είναι απίστευτη με αυτό”.

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο “Joker: Folie à Deux” σε σκηνοθεσία Todd Phillips στα social media τον Αύγουστο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με την φιγούρα την δική της και εκείνη του Joaquin Phoenix να χορεύουν. Τόσο το σενάριο, όσο και το υπόλοιπο cast της νέας ταινίας παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments