Οδηγός

ΑΑΔΕ: Νέα ανακοίνωση ΑΣΕΠ για τον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022

ΑΑΔΕ: Νέα ανακοίνωση ΑΣΕΠ για τον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022
Μέσω της ανακοίνωσης δίνονται διευκρινίσεις για την εξέταση ατόμων με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων.

Μέσω της ανακοίνωσης δίνονται διευκρινίσεις για την εξέταση ατόμων με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι/ιες του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), που εμπίπτουν στις ειδικές διατάξεις για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και των οποίων οι αιτήσεις έγιναν δεκτές από την Ειδική Επιτροπή Διαγωνισμού, θα διαγωνισθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών στο Μεταξουργείο (Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, τηλ. 210-5221158, fax 210-5203905), ανεξαρτήτως της Περιφερειακής Ενότητας για την οποία δήλωσαν προτίμηση εξέτασης.

Οι υποψήφιοι/ιες, των οποίων οι αιτήσεις για την παραπάνω ειδική εξέταση δεν έγιναν δεκτές, θα λάβουν μέρος στο γραπτό διαγωνισμό μαζί με τους/τις λοιπούς/ές υποψηφίους/ίες, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ιες (δεκτοί/ές και μη) έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά. Εάν κάποιος/α από τους/τις υποψηφίους/ίες της παραπάνω κατηγορίας δεν έχει λάβει σχετική ειδοποίηση, παρακαλείται να απευθυνθεί στο Α.Σ.Ε.Π. (τηλ. 213-1319239). Οδηγίες προς τους/τις υποψηφίους/ίες που έγιναν δεκτοί/ές για ειδική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιες/ιοι οφείλουν να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης.

ΑΑΔΕ: Με αρνητική βαθμολόγηση οι λάθος απαντήσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι γραπτές εξετάσεις της ΑΑΔΕ θα διεξαχθούν με αρνητική βαθμολόγηση στα ερωτήματα multiple choice που αφορούν την 1Γ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments