Trash

Viral στο Τικ Τοκ η γυμνάστρια με το «γυμνό» κολάν της

Viral στο Τικ Τοκ η γυμνάστρια με το «γυμνό» κολάν της

Πηγή Φωτογραφίας: Pandesia World

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» τόσο για το κολάν όσο και την πίσω όψη της.

Τον γύρο του Τικ Τοκ κάνει  βίντεο μιας γυμνάστριας στις ΗΠΑ που επέλεξε  να σηκώσει βάρη στο γυμναστήριο με ένα κάπως γυμνό κολάν.

Όσοι είδαν το βίντεο που ανήρτησε η γυμνάστρια στο TikTok, απόρησαν με την επιλογή της με αρκετούς, μάλιστα, να πιστεύουν ότι δεν φοράει τίποτα και είναι εκτεθειμένη.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεφταν «βροχή» για το βίντεο με αρκετούς να γυαλίζουν τα ματάκαι τους από την στιλιστική επιλογή της γυμνάστριας.

@_toupoouu1 Squat profond ou rien 👆🏽 #fyp #gymtok #gymmotivation #motivation ♬ Eazy – The Game & Kanye West

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι φοράει κολάν» έγραψε ένας από τους χρήστες. «Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της για να ντυθεί έτσι» σχολίασε ένας δεύτερος.

«Έχασα την ανάσα μου με ό,τι είδα», «γιατί να διαλέξεις αυτό το χρώμα κολάν;», «σοκαρίστηκα με το θέαμα», «πίστεψα ότι δεν είχε φορέσει κολάν» ήταν μερικά από τα δεκάδες σχόλια στην ανάρτησή της.

@_toupoouu1 Check your friends/love #fyp #feeling #feels #inmyfeels #love ♬ original sound – unhaving ;

Η γυμνάστρια από την πλευρά της επέλεξε να απαντήσει με επόμενο βίντεο στο οποίο φόρεσε το ίδιο κολάν γράφοντας στη λεζάντα: Μου αρέσει αυτό το χρώμα, θα πρέπει να το συνηθίσετε οπότε δείτε το squat που κάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments