Lifestyle

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί αλλά έχω αμφισβητηθεί»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί αλλά έχω αμφισβητηθεί»

Πηγή Φωτογραφίας: Nou-Pou.gr

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Την ώρα που δουλεύω, δεν είμαι η καλύτερη παρέα»

«Θα δούμε έναν άλλον Χριστόφορο Παπακαλιάτη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, Mega Stories, η δημοσιογράφος μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον οποίο και συνάντησε στο μέρος όπου γυρίστηκε η νέα του σειρά, Maestro.

View this post on Instagram

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Στην εκπομπή Mega Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε, λοιπόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η συνέντευξη προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε για την ολοκαίνουργια σειρά του, για τους Παξούς και για τους ρόλους των ηρώων, έκανε αναδρομή σε σημαντικές στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής, ενώ μεταξύ άλλων πήρε θέση στις κριτικές που κατά καιρούς δέχεται για τις δουλειές του.

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές είχα στεναχωρηθεί, αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα.

Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές και ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μιλώντας για την κριτική που έχει δεχθεί για τη δουλειά του, ανά τα χρόνια.

Η αγάπη του για τους Παξούς που έγιναν «πατρίδα» του Maestro και «ο ξενέρωτος της υπόθεσης» εαυτός του

Όσο για τους Παξούς, το μέρος όπου γυρίστηκε όλη η σειρά και όπου πήγαινε από μωρό, καθώς «εκεί είχε σπίτι η νόνα του – η προγιαγιά του – η Καίτη», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε: «Το πρώτο μου φιλί το έδωσα στο σχολείο. Είχα καημό να γυρίσω εδώ μία σειρά. Στο “Να με προσέχεις” γυρίσαμε κάποιες σκηνές, είχα μία πρώτη γεύση. Το Maestro γυρίστηκε όλο εδώ».

Μιλώντας πιο λεπτομερώς για τα γυρίσματα, ο ίδιος ανέφερε πως αυτά διήρκησαν περίπου 2 μήνες. «Ήρθαμε 20 Αυγούστου και φύγαμε 28η Οκτωβρίου. Περάσανε όλοι εξαιρετικά. Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που δουλεύω, δεν είμαι η καλύτερη παρέα. Έχω τόσους ρόλους σημαντικούς που εκείνη την ώρα πρέπει είμαι πολύ συγκεκριμένος. Να ξέρω πώς να επικοινωνήσω αυτό που θέλω σε 45 ανθρώπους και μετά να κάτσω και στην κάμερα, είναι εξουθενωτικό. Ήμουν ο ξενέρωτος της υπόθεσης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments