Trash

GNTM 5: Η παίκτρια με την χειρότερη φωτογραφία που αποχώρησε

GNTM 5: Η παίκτρια με την χειρότερη φωτογραφία που αποχώρησε

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - gntmgr

GNTM 5: Η Καγιά για ακόμη μια φορά ξέπσασε κατά της 18χρονης Έλενας και την έκανε να κλάψει

Ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες, βρέθηκαν η Εβελίνα, η Γιέβα, η Μάρα και η… Μάρα. Η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και επομένως το επόμενο advantage της ανήκει ήταν η 18 Γιέβα, η οποία και τα κατάφερε εξαιρετικά μαζί με τις υπόλοιπες.Η Αλεξία, καθώς πήρε την φωτογραφία της, έβαλε τα κλάματα, μιας και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με τα σχόλια που άκουσε και για αυτόν τον λόγο υποσχέθηκε στη Βίκυ Καγιά και στους υπόλοιπους κριτές ότι θα τα αφήσει όλα πίσω της και θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα την προηγούμενη φορά.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Έλενας, η οποία πίστευε πώς είχε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και στενοχωρήθηκε που πάλι το αποτέλεσμα της φωτογράφισης δεν ήταν αυτό που ήθελε και η φωτογράφιση και οι κριτές.

Στο bottom three βρέθηκαν η Νάγια, η Δέσποινα και η Τζούλια.Εκείνη τη στιγμή η Βίκυ Καγιά ρώτησε τη Δέσποινα για το αν όλα αυτά που είπε είναι αλήθεια ή μήπως μπλοφάρει για να καταφέρει να μείνει στο σπίτι του διαγωνισμού. Στην τελική διάδα παρέμειναν η Δέσποινα και η Νάγια, με τις δυο κοπέλες να δείχνουν πολύ συγκινημένες, μιας και καμία τους δεν ήθελε να εγκαταλείψει το όνειρό της.

Η Νάγια δεν τα κατάφερε, μιας και η Βίκυ Καγιά της είπε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη, αν και της είπε ότι σίγουρα θα κάνει καριέρα εκτός του ριάλιτι. Ωστόσο, στο τέλος της έδωσε μια αγκαλιά και της είπε πώς είναι σίγουρη πώς θα κάνει καριέρα μοντέλου ανεξάρτητα με το αν τα κατάφερε στο σετ ή όχι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments