Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ

Πηγή Φωτογραφίας: Thrylos24

Το μεγάλο διπλό επί της Μπαρτσελόνα και το κεκλεισμένων των θυρών έχουν ένα μεγάλο «πρέπει» στο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή τη Ζαλγκίρις στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (21:00) για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.Μια βδομάδα μετά το σπουδαίο διπλό στο Παλάου Μπλαουγκράνα επί της Μπαρτσελόνα οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τους Λιθουανούς στο πρώτο εντός έδρας ματς και θέλουν το 2/2 για πολλούς λόγους.

Ο πιο σημαντικός όμως δεν είναι άλλος από τη νίκη της πρεμιέρας, αφού για να έχει νόημα η εμφάνιση και το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει ο Ολυμπιακός να «καθαρίσει» τη Ζαλγκίρις.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι η νίκη επί της Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι κομβική στην οικονομία της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας, όμως νίκες σαν κι αυτή πρέπει να συνδυάζονται με μια συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» στην Καταλονία, όμως δεν πρέπει να πάρει το ματς που είναι φαβορί. Και με τη Ζαλγκίρις είναι, παρότι δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του λόγω της τιμωρίας από το περσινό ματς με τη Μονακό στα play off της Euroleague.

Αυτός είναι και ο δεύτερος λόγος που ο Ολυμπιακός έχει το «πρέπει». Πολύ απλά γιατί δεν θα έχει την έξτρα ώθηση από τον κόσμο του που φέτος θα δώσει βροντερό παρόν καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο τρίτος λόγος που οι Πειραιώτες πρέπει να κάνουν το 2/2 είναι οι πιθανές απουσίες των Μπολομπόι και Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει να λειτουργεί χωρίς σημαντικούς παίκτες, και ο «Παπ» είναι τέτοιος, όπως φυσικά κι ο Μπολομπόι. Ο Μπαρτζώκας πρέπει να δει διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ότι έγινε δηλαδή και στην Καταλονία, αλλά και να μπουν στο «κόλπο» κι άλλοι παίκτες περισσότερο παιχνίδι με το παιχνίδι.Ένας από αυτούς είναι και ο Ταρίκ Μπλακ που αν απουσιάζει ο Μπολομπόι θα επωμιστεί τον ρόλο του. Και αν ο Ολυμπιακός κάνει το 2/2 τότε θα πάει στη διαβολοβδομάδα στην Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια) με την άνεση ακόμη και να χάσει ματς, αφού θα έχει βγάλει ένα πρόγραμμα-φωτιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments