Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θα κάνει τα πάντα για μια νίκη στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Θα κάνει τα πάντα για μια νίκη στο ΣΕΦ

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -olympiacosbc

Ολυμπιακός: Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί.

Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός!Μετά το τεράστιο διπλό μέσα στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο άδειο ΣΕΦ απόψε (21:00) τη Ζαλγκίρις με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 2Χ2 σε αυτό το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

«Είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, παίρνοντας παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, αλλά και καινούργιους ξένους. Είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, κάτι που φάνηκε και με την Μακάμπι.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Βάζει μεγάλη πίεση στην μπάλα, κάνει παγίδα σε κάθε σκριν και παίζει με μεγάλη ένταση, ενώ πάει δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Σε καμία περίπτωση υποτίμηση του αντιπάλου. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί. Είναι μία ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες της Euroleague. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σε καμία περίπτωση να μην την υποτιμήσουμε», ανέφερε για τους Λιθουανούς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.Νοκ άουτ τέθηκε όπως αναμενόταν, ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος, Κώστας Παπανικολάου. Από την άλλη, ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος πως τόσο ο Μπολομπόι, όσο και ο Κάνααν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments