Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena για το Κύπελλο Ελλάδας τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της Ένωσης.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena για το Κύπελλο Ελλάδας τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Πέμπτη (20/10 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Μανωλάς: «Νιώθω τις πατημασιές μου παντού στη Φιλαδέλφεια»

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε στην ΕΡΤ3 για την είσοδο της ομάδας στο νέο της γήπεδο, την OPAP Arena και την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου ο Μανωλάς για 19 χρόνια τίμησε με την παρουσία του την κιτρινόμαυρη φανέλα αποτελώντας σημαία της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση του γηπέδου, που είναι πραγματικά ένα κόσμημα, έχει πλέον έναν άλλον αέρα. Επισκέφτηκα το γήπεδο, πραγματικά πολύ όμορφο. Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα είναι καλή, αν και έχουμε δύο ήττες. Έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο γιατί έχουν έρθει και οι τελευταίες νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Πραγματικά η ΑΕΚ με τον Άρη ήταν εντυπωσιακή, εμφανίστηκε διαβασμένη, το σκορ την αδικεί», ανέφερε αρχικά ο Μανωλάς.

Όσο για την απουσία του από τα εγκαίνια της OPAP Arena τόνισε: «Είναι ένα προσωπικό θέμα, δεν με καλέσατε για αυτό. Η ιστορία του Σταύρου Σαράφη είναι μοναδική γιατί δεν άλλαξε ποτέ φανέλα. Έτσι είναι και η δικιά μου μοναδική. Εγώ κάθισα 20 χρόνια στην ΑΕΚ αλλά αν θέλετε μια συζήτηση για αυτό μέσα σε δύο λεπτά δεν μπορώ να μεταφέρω αυτό που νιώθω».

Τέλος, για το πως ένιωσε πατώντας το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπογράμμισε: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια. Νιώθω το γήπεδο της Φιλαδέλφειας, αφού ήμουν από τα 15 μου εκεί μέχρι τα 38 μου σαν σπίτι μου. Ήμουν πρωί απόγευμα εκεί. Το θεωρώ και τώρα που έγινε ένα πανέμορφο γήπεδο αλλά και παλιά, πάντα το θεωρούσα, το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου γιατί εκεί πέρασα τη μισή μου ζωή. Εκεί πέρασα μεγάλες χαρές αλλά και πίκρες και είμαι συνδεδεμένος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments