Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτός “τελείωσε” από το ρόστερ

Ολυμπιακός: Αυτός “τελείωσε” από το ρόστερ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ισπανός προπονητής ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και, όντως, είχε να διαχειριστεί πολλές και δύσκολες καταστάσεις

Ο Ισπανός προπονητής ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και, όντως, είχε να διαχειριστεί πολλές και δύσκολες καταστάσεις παράλληλα, σε ένα πολύ μεγάλο καράβι όπως είναι ο Ολυμπιακός!

Παρόλα αυτά είναι περίεργο πώς αποφάσισε στα τέλη Αυγούστου να προχωρήσει ο δανεισμός του Κίτσου στην Ομόνοια, από τη στιγμή που στην ομάδα υπήρχε μόνο ο Ρέαμπτσιουκ (ο Μαρσέλο δεν ήρθε ποτέ για αριστερός μπακ στην Ελλάδα)!

Ο Πρωταθλητής σήμερα αναφέρει τους ύμνους που υπάρχουν στην Αγγλία για την απόδοση του νεαρού άσου με τη φανέλα της Ομόνοιας, εναντίον της Μαν. Γιουνάιτεντ και του Mr.95 εκατ. ευρώ Άντονι που τον “βίδωσε” στα αριστερά!

Φώτης Κίτσος: Η φοβερή εμφάνιση μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των Πειραιωτών και αγωνίζεται στην Ομόνοια ως δανεικός, είχε απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, 1 κόψιμο, 2 τάκλιν, 6/11 κερδισμένες μονομαχίες, 35 επαφές με την μπάλα, 12/18 μεταβιβάσεις με ποσοστό 67%, μια μεγάλη επιτυχημένη μεταβίβαση και δύο επιτυχημένες ντρίμπλες.

Αριθμοί και στατιστικά που ήταν ικανά για να «τρελάνουν» τους Άγγλους οι οποίοι σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση του Κίτσου. «Το αριστερό μπακ της Ομόνοιας έχει κάνει φοβερή εμφάνιση. Ο Άντονι προσπαθεί αλλά έχει εξαφανιστεί», έγραφε κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας Άγγλος.

«Ο Φώτης Κίτσος άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση του κόντρα στον Άντονι. Το αριστερό μπακ του Ολυμπιακού είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει την προσοχή, καθώς ταλαιπώρησε για 90 λεπτά έναν εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης», έγραψε χαρακτηριστικά ένας άλλος φίλαθλος στα social media.
Και πράγματι, ο Κίτσος κατάφερε να «σβήσει» εντελώς από το παιχνίδι τον Άντονι. Ο Βραζιλιάνος σταρ που κόστισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ δεν κατάφερε να κάνει τίποτα το ουσιαστικό το βράδυ της Πέμπτης, μένοντας σε… ρηχά νερά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments