Lifestyle

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η γυναίκα της ζωής του Δώρα Τσαμπάζη ήταν δώρο θεού για εκείνον

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η γυναίκα της ζωής του Δώρα Τσαμπάζη ήταν δώρο θεού για εκείνον

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια που αποτελούσε τον πυλώνα της ζωής τους.

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε η Ελλάδα με την απώλεια του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 43 του χρόνια έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

Στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβηκε μία ανάρτηση που ενημέρωνε το κοινό με κείμενο του Αλέξανδρου για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια που πάλευε με το καρκίνωμα NUT.

«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν τη δημοσίευσή μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά.

Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut, που αυτή τη στιγμή εννέα στους δέκα Έλληνες γιατρούς που το διαβάζουν, το ακούν για πρώτη φορά και θα σπεύσουν να το ψάξουν. Ευτυχώς ο δικός μου γιατρός, ο υπέροχος Γιάννης Μπουκοβίνας που με πήρε από το χέρι στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μου, τον γνώριζε αυτόν τον σπάνιο τύπο και έκανε τα πάντα για να με σώσει ή να μου χαρίσει λίγη παραπάνω ζωή. Κίνησε γη και ουρανό, να φέρει φάρμακα κυριολεκτικά από την άλλη άκρη της γης για να τα δοκιμάσω», άρχισε να λέει.

Λίγο πιο κάτω, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγο, Δώρα Τσαμπάζη, που στάθηκε στο πλευρό του και με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από τον Θεό, όπως είναι και το όνομά της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια», έγραψε.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Δώρα Τσαμπάζη γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι στη Θεσσαλονίκη το 2012. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την πρώην σύζυγό του, την βολεϊμπολίστρια Ρούξι Ντουμπρέσκου, και χωρίς να το περιμένει γνώρισε τη γυναίκα που ήταν γραφτό να γίνει ο έρωτας της ζωής του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 στη Θεσσαλονίκη με όλη την οικογένεια και τους φίλους τους να δίνουν το παρών. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την 5χρονη Ελεάννα και τον 2χρονο Γιώργο μεγαλώνοντας τη γεμάτη αγάπη οικογένειά τους.

Μάλιστα, στις 9 Ιουλίου, στην επέτειο του γάμου τους, ο Ολυμπιονίκης και πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε μία φωτογραφία τους την ώρα που χόρευαν αγκαλιά στον γάμο. Την ανάρτηση συνόδευσε με τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη από το Αντικριστά.

«Τέτοια ώρα πριν 6 χρόνια σε πήρα αγκαλιά και παρέα με τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη, χορέψαμε “Αντικριστά”. Από τότε και κάθε μέρα αυτό το τραγούδι έρχεται συχνά σαν κάρμα στη ζωή μας και μας κάνει να πιστεύουμε ότι ήταν το καταλληλότερο για την πιο όμορφη στιγμή μας. Χρόνια μας πολλά ζωή μου.

‘Σ’ αγαπώ πολύ πιο πολύ δεν πας σ’ έχω φτάσει εκεί που πιο πέρα σπας

Είναι ο έρωτας τόσο δυνατός σήκωσες βουνά σε λυγίζει αυτός.

Σ’ αγαπώ πολύ πιο πολύ κανείς όποιος αγαπά δεν θα γίνει εμείς

Γιατί εμείς οι δυο πήγαμε μπροστά από το μαζί και απ’ το χωριστά αντικριστά.

Σ’ αγαπώ πολύ πιο πολύ δεν ζεις δε θέλω να μπορείς πια να μ’ αρνηθείς

Μα και αν μ’ αρνηθείς θα ‘μαι πάντα εκεί στο όχι που θα πεις να φωνάζω μη’»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments