Lifestyle

Ρεγγίνα Μακέδου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Θα παλεύουμε όσο μπορούμε για εσένα υπέροχε άνθρωπε»

Ρεγγίνα Μακέδου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Θα παλεύουμε όσο μπορούμε για εσένα υπέροχε άνθρωπε»

Πηγή Φωτογραφίας: You- Marie Claire

Το συγκινητικό και ενδυναμωτικό μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου, που νοσεί από λευχαιμία, για τον πρόωρο χαμό του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do

Με ένα κείμενο που ο ίδιος είχε γράψει και ήθελε να δημοσιευθεί τη μέρα που θα έφευγε από τη ζωή έγινε σήμερα το πρωί γνωστός ο θάνατος του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο 42χρονος έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου – το καρκίνωμα NUT- αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία νοσεί από λευχαιμία και δίνει τη δική της μάχη τον τελευταίο χρόνο, απέτισε φόρο τιμής στον Αλέξανδρο κάνοντας μια απλή, λιτή αλλά πολύ ουσιαστική δημοσίευση στα social media και στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε σε Insta Story μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με την ελληνική σημαία και μια ατάκα του από το κείμενο με το οποίο ο ίδιος ήθελε να γνωστοποιηθεί ο θάνατός του: «Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει». Η 37χρονη γυμνάστρια σχολίασε για την απώλεια του Ολυμπιονίκη, αποτίοντάς του φόρο τιμής: «Αν σωθεί ένα παιδί… αξίζουν όλα, θα παλεύουμε όσο μπορούμε για σένα υπέροχε άνθρωπε».

Αξίζει να σου υπενθυμίσουμε ότι η Ρεγγίνα είναι μαχήτρια της ζωής, νοσεί από λευχαιμία αλλά δεν το βάζει κάτω. Το παλεύει, ακολουθεί τις θεραπείες της, ξεκουράζεται και κάνει ακριβώς ό,τι τη συμβουλεύουν οι θεράποντες ιατροί της για να τα καταφέρει. Και, σίγουρα, μπορεί να καταλάβει όσο κανένας άλλος όλα τα δύσκολα που πέρασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, τη μάχη και τον αγώνα που έδωσε, τον πόνο και την ταλαιπωρία που βίωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments