Αθλητισμός

Μασούρας: Σε τρία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει

Μασούρας: Σε τρία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει
Στην τελική ευθεία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αύριο, Δευτέρα (17/10, 20:00) τους «ασπρόμαυρους» στον Ναό, με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, στην οποία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Μασούρα. Τίποτα, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο διεθνής εξτρέμ έχει νικηφόρα παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, σε τρία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός στον Ναό, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι ο Μασούρας είχε σκοράρει και στα τρία!

Μιλάμε, για ένα 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (24/10/2021), για 1-0 στα πλέι οφ (12/5/2021) και ένα 2-0 στα ημιτελικά Κυπέλλου (24/6/2020).

Στο 2-1, είχε «βρει» δίχτυα στο 31ο λεπτό, ενώ στη νίκη με 1-0, είχε σκοράρει επίσης στο 31’. Στο 2-0 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό, με τον Μαντί Καμαρά να κάνει στη συνέχεια το 2-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments