Lifestyle

Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω, το προσπάθησα κιόλας»

Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω, το προσπάθησα κιόλας»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ!

Ιλάειρα Ζήση: «Δεν έχουν καμία σχέση τα χρήματα. Και οι γονείς µου είναι ευκατάστατοι και εγώ δούλευα σερβιτόρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό µου»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση συμμετέχουν φέτος στον νέο κύκλο του J2US. Το ζευγάρι που παντρέυτηκε φέτος το καλοκαίρι σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό OK!, στην οποία έκαναν αναφορές για τις άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ανάμεσα στα όσα αποκαλύπτουν, η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για τα δύσκολα σχολικά της χρόνια και το bullying που είχε δεχτεί κατά το παρελθόν.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στο σχολείο. Είχα δεχτεί bullying, όχι τόσο από τα παιδιά όσο από τους καθηγητές µου. Δυστυχώς ούτε οι γονείς µου ούτε οι καθηγητές µου είχαν καταλάβει ότι έχω δυσλεξία. Πέρασα πάρα πολύ άσχηµα στις πρώτες τάξεις του Δηµοτικού, µε µια δασκάλα που μας μείωνε. Χτυπούσε τους συµµαθητές µου και δεν µιλούσε κανείς. Εµένα µου έλεγε, θα πάρεις Δ’ είσαι άχρηστη» είπε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

«Ζούσαμε σε χωριό και δεν µπορούσα να αλλάξω σχολείο. Περνώντας τα χρόνια πέρασα πάλι δύσκολα. Ήµουν ένα φοβισµένο παιδί, κρυβόµουν πίσω από τη φούστα της µαµάς µου. Πάλι στο Λύκειο δεν ταίριαζα µε κανέναν. Ήµουν ροµαντική, φορούσα τις δαντελένιες φούστες µου και δεν µε ήθελαν, γιατί ήµουν διαφορετική» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ιλάειρα Ζήση.

«Διάβαζα βιβλία, έκανα παρέα µε παιδιά από την Αλβανία κι αυτό δεν άρεσε στους συμμαθητέςμου. Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω. Tο προσπάθησα κιόλας. Αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε. Με στηρίζει πολύ η life coach µου, η Έλενα Δηµητρίου από την Κύπρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσµο» είπε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου ξεσπώντας σε δάκρυα.

Επιπλέον η Ιλάειρα Ζήση αναφέρθηκε σε όσα την έχουν ενοχλήσει, από αυτά που λέγονται για τη σχέση της με τον θεατρικό παραγωγό: «Εµένα µε έχουν ενοχλήσει χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Όπως “η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο”. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ζηλεύει και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι εκεί έξω υπάρχει αγάπη, όπως δεν την έβρισκα και εγώ πριν, αλλά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να φέρω τους γονείς µου στην εκκλησία, σε έναν τόσο ιερό χώρο, και να ορκιστώ στην αγάπη και να σκέφτομαι τα χρήματα. Όχι».

«Δεν έχουν καμία σχέση τα χρήματα. Και οι γονείς µου είναι ευκατάστατοι και εγώ δούλευα σερβιτόρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό µου και έφυγα ως φοιτήτρια µε 30 χιλιάδες ευρώ δικά µου. Δεν έχω ανάγκη τον πλούσιο γαμπρό. Έχω περιουσία για να ζήσω. Έχω κτήματα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήθελα να είμαι μαζί του» ανέφερε ολοκληρώνοντας.

Ακόμα ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου μίλησε για τις ενέργειες που έχει κάνει το ζευγάρι με σκοπό να ανοίξει ένα νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα:

«Έχουµε πάει στην Έλενα και ως ζευγάρι και µας έχει βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο να το χειριστούµε όλο αυτό. Θέλω να πω ότι ξεκινάµε τις διαδικασίες για ένα φιλανθρωπικό ίδρυµα και σύντοµα θα το ανακοινώσουµε. Θα βοηθάµε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα. Υπάρχουν παιδιά που ταυτίστηκαν µε την προσπάθειά µας να σπουδάσουµε και ζητάνε να τους βοηθήσουµε. Σύντοµα θα έχουµε νέα, όταν οργανωθεί όλο αυτό και θα δίνουµε πολύ από τον προσωπικό µας χρόνο για να πετύχει και να βοηθήσουµε τα νέα παιδιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments