Αθλητισμός

Αστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Αστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Thrylos24

«Δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, μην ξεγράφετε τον μόνιμο πρωταθλητή», δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι, τονίζοντας ότι δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν πολλά γκολ. «Ο Ολυμπιακός έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να νικήσει το παιχνίδι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλός μας με δύο φάσεις έβαλε δύο γκολ και πήρε μία νίκη κατά την άποψή μου και την άποψη των υπολοίπων φαντάζομαι, την οποία δεν άξιζε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον μόνιμο πρωταθλητή. «Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω, θέλω όμως να δώσω μία συμβουλή σε όλους, να μη ξεγράφουν τον μόνιμο πρωταθλητή έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς. Στη συνέχεια ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου αναφέρθηκε στη διαιτησία και στα λάθη που έχουν γίνει στα παιχνίδια της Super League, τόσο στα ματς των Ερυθρόλευκων όσο και στα παιχνίδια των άλλων ομάδων, τονίζοντας ότι έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

«Μαζεύουν και φέρνουν αυτούς τους απίθανους να διαιτητεύουν τα παιχνίδια μαζί με κάτι Έλληνες διαιτητές οι οποίοι είναι πολυεργαλεία έχουν μέχρι στιγμής αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Ξαναλέω έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο ναδίρ, έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο του». Ο Κώστας Καραπαπάς μάλιστα επισήμανε: «Πρέπει να καταλάβουν και οι φίλαθλοι και να έχουν την πλήρη εικόνα οι φίλαθλοι ότι εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα. Ξαναλέω έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορούσε κανείς να τον ξεγράψει και κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει, ξαναλέω όμως σε κανονικότητα όχι στο Μπαλτακιστάν, σε κανονικότητα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:

«Ήταν μία ήττα η οποία μας έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, όπως είδατε δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από μία φάση που δεν μπορεί να μπει ποτέ όσες φορές και να γίνει ξανά. Στη συνέχεια πιέσαμε αρκετά και νομίζω ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να πετύχει πολλά γκολ, αλλά δεν έγινε αυτό. Ο αντίπαλός μας με δύο φάσεις έβαλε δύο γκολ και πήρε μία νίκη κατά την άποψή μου και την άποψη των υπολοίπων φαντάζομαι, την οποία δεν άξιζε.

Ο Ολυμπιακός έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να νικήσει το παιχνίδι όπως έπρεπε να νικήσει και άλλα παιχνίδια. Διαμορφώνεται μία κατάσταση στη βαθμολογία όπως ξέρετε που ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω, θέλω όμως να δώσω μία συμβουλή σε όλους, να μη ξεγράφουν τον μόνιμο πρωταθλητή έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά αυτός ο δρόμος θα μας δώσει μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα υπό συνθήκες κανονικότητας γιατί αυτά που βλέπουμε στο πρωτάθλημα να συμβαίνουν, συμβαίνουν σε χώρες τρίτου κόσμου.

Όλοι αυτοί που μαζεύονται εδώ πέρα και τους διαλέγουν απ’ αυτήν την ΕΠΟ των συμφερόντων και των υπαλλήλων και των μπροστινών που έχουν μαζευτεί εκεί πέρα και μαζεύουν και φέρνουν αυτούς τους απίθανους να διαιτητεύουν τα παιχνίδια μαζί με κάτι Έλληνες διαιτητές οι οποίοι είναι πολυεργαλεία έχουν μέχρι στιγμής αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Ξαναλέω έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα αυτό έχει ακόμα πάρα πολλές αγωνιστικές, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό το έρημο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν σε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να είναι ισοπαλία, ένας διαιτητής αντί να σφυρίξει καθαρό πέναλτι σε μία ομάδα σφυρίζει λήξη, εκεί δεν υπάρχει ούτε VAR ούτε μπαρ, ούτε τίποτα, εκεί υπάρχουν μόνο πολυεργαλεία, εδώ πέρα υπάρχει VAR διπλοέλεγχοι, τριπλοέλεγχοι και όλοι αυτοί που έρχονται και μας παίζουν, ξέρουμε ποιοι είναι, τι κάνουν, που είναι κάθε μέρα, με ποιους μιλάνε, με ποιους πίνουν καφέδες και με ποιους τα οργανώνουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο ναδίρ, έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο του.

Δε θέλω να πω περισσότερα, δε με ενδιαφέρει και αν με καλέσουν σε απολογία έτσι και αλλιώς μόνο εμάς καλούν σε απολογία, τον Ολυμπιακό, δε με ενδιαφέρει πια, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Πραγματικά απορώ με την υπομονή των ανθρώπων στον σύλλογο και δυστυχώς ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πως είναι τα πράγματα και να πούμε αλήθειες γιατί παράγινε το κακό. Βλέπουμε κάθε Κυριακή το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ξέρετε εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με δύο ομάδες, άλλη ομάδα στην Ευρώπη, άλλη στην Ελλάδα, να προσπαθούμε να αλλάζουμε τους παίκτες μας, το μόνο που δεν αλλάζει είναι αυτή η σαπίλα, αυτή η βρωμιά.

Δίνει ο άνθρωπος επτά λεπτά καθυστερήσεις, στα επτά λεπτά μέσα έχει δώσει δύο κίτρινες κάρτες για καθυστερήσεις και παίζουμε πάλι επτά λεπτά καθυστερήσεις. Πείτε μου ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό που να το έχετε δει αυτό. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, δεν είναι το αποψινό μόνο, είναι γενικό το θέμα, πρέπει να καταλάβουν και οι φίλαθλοι και να έχουν την πλήρη εικόνα οι φίλαθλοι ότι εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα. Δείτε όλοι το χθεσινό παιχνίδι, ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να ήταν ισοπαλία και υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Ξαναλέω έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορούσε κανείς να τον ξεγράψει και κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει, ξαναλέω όμως σε κανονικότητα όχι στο Μπαλτακιστάν, σε κανονικότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments