Αθλητισμός

Μέισον Γκρίνγουντ: Προφυλακίστηκε για απόπειρα βιασμού ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέισον Γκρίνγουντ: Προφυλακίστηκε για απόπειρα βιασμού ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πηγή Φωτογραφίας: CGTN

Ο 21χρονος επιθετικός πρόκειται να περάσει περισσότερο από ένα μήνα υπό κράτηση, αφού ο περιφερειακός δικαστής επέλεξε να μην ορίσει εγγύηση

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, προφυλακίστηκε τη Δευτέρα, αφού εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA.

Ο 21χρονος επιθετικός κατηγορήθηκε επίσης για ελεγκτική και καταναγκαστική συμπεριφορά και για επίθεση – ή επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη – ανακοίνωσε το Σάββατο η Αστυνομία του Μάντσεστερ της Αγγλίας, προσθέτοντας ότι συνελήφθη νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Και οι τρεις κατηγορίες αφορούν την ίδια γυναίκα, πρόσθεσε η αστυνομία.

Ο Γκρίνγουντ πρόκειται να περάσει περισσότερο από ένα μήνα υπό κράτηση, αφού ο περιφερειακός δικαστής επέλεξε να μην του χορηγήσει εγγύηση κατά την εμφάνισή του στο Ειρηνοδικείο του Μάντσεστερ, ανέφερε το πρακτορείο

Η Γιουνάιτεντ έθεσε εκτός ομάδας τον Γκρίνγουντ νωρίτερα φέτος εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δικαστικής έρευνας και το Σάββατο είπε ότι ο παίκτης παραμένει σε αναστολή.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Μέισον Γκρίνγουντ από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του το Σάββατο.

Ο Γκρίνγουντ δεν έχει εμφανιστεί για την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ από τότε που αποβλήθηκε τον Ιανουάριο μετά από καταγγελίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η δίκη του ορίστηκε γα τις 21 Νοεμβρίου, ανέφερε η PA Media.

Ασαφές παραμένει αν θα κατατεθεί ένσταση μετά την άρνηση για τον ορισμό εγγύησης, καθώς σε επικοινωνία του CNN  με τους εκπροσώπους του παίκτη, δεν έλαβε προς το παρόν απάντηση.

Πηγή: CNN

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments