Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σε λίγες ώρες ανακοινώνει το μεγάλο όπλο του

Παναθηναϊκός: Σε λίγες ώρες ανακοινώνει το μεγάλο όπλο του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurohoops

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, όμως παράλληλα φουλάρουν και για την τελευταία τους προσθήκη. Ο... εκλεκτός έχει βρεθεί, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, όμως υπάρχει κι εναλλακτικό πλάνο.

Σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός θα ψάξει στο Βερολίνο το δεύτερό του διπλό στην Ευρωλίγκα, μετά από εκείνο στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Η αισιοδοξία είναι μεγάλη καθώς και με τον Αστέρα και με το Λαύριο οι «πράσινοι» έπαιξαν σωστό μπάσκετ. Και συν τοις άλλοις η Αλμπα ναι μεν είναι σοβαρή ομάδα και προέρχεται από το «διπλό» στο Μιλάνο, αλλά έχει θέματα με τραυματίες.

View this post on Instagram

A post shared by Jake Layman (@j_lay_lay)

Παράλληλα η προσοχή είναι και στο κομμάτι του «4αριού», που θα αποκτηθεί. Κάτι, που αναμένεται να έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τον Τζέικ Λέιμαν να είναι ο πρώτος στόχος. Ο πρώην παίκτης του Πόρτλαντ και της Μινεζότα ταιριάζει στα θέλω του Ντέγιαν Ράντονιτς και εδώ και μέρες υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, για παν ενδεχόμενο έχει και 1-2 ακόμη περιπτώσεις, τις οποίες συζητάει. Είναι κι αυτές από την αγορά του ΝΒΑ και οι «πράσινοι» τις έχουν βολιδοσκοπήσει, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάτι μεγάλο (πιο λαμπερό από την περίπτωση του Λέιμαν), ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως, ο Λέιμαν αρέσει πολύ, έστω και αν δεν ακουμπάει στο «5». Είναι «4άρι», που μπορεί να παίξει και «3» ή και το ανάποδο μπορεί να πει κανείς.

View this post on Instagram

A post shared by Jake Layman (@j_lay_lay)

Είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης, έμπειρος και αν αποκτηθεί, θα δυναμώσει πολύ τον Παναθηναϊκό και θα τον βοηθήσει να γίνει ομάδα οκτάδας.

Κάτι, που θα βοηθήσει επίσης είναι και η επιστροφή του Νέιτ Ουόλτερς από τον τραυματισμό του. Ούτε αύριο κόντρα στην Αλμπα θα παίξει ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ, αλλά η επιστροφή του στα παρκέ δεν θα αργήσει. Πρόκειται για μία απουσία που κοστίζει στον Παναθηναϊκό και στα αποτελέσματα, που είναι το σημαντικότερο, αλλά και στην εικόνα της ομάδας, αφού πρόκειται για τον βασικό πλέι-μέικερ.

Και μάλιστα είναι ένας παίκτης, που είναι καθαρά επιλογή του Ράντονιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments