Lifestyle

Mente Fuerte: «Με τη Μαρία Σολωμού είμαστε κοντά. Είναι…»

Mente Fuerte: «Με τη Μαρία Σολωμού είμαστε κοντά. Είναι…»

Πηγή Φωτογραφίας: hellomama.com.cy

Mente Fuerte: «Της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο του άλμπουμ μου επειδή είμαστε κοντά και θεωρώ ότι μπορεί να το υποστηρίξει»

«Ωραίο κορίτσι η Μαρία! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει, φοβερή ηθοποιός!

Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ μου γιατί η πρώτη που είχα στο μυαλό μου ήταν ακριβή και πήρα την αμέσως επόμενη (γέλια). Την κοιτάς τώρα αυτήν τη γυναίκα, δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;», είπε αρχικά ο trapper Mente Fuerte, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής μέσα από το «After Dark» για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, για την οποία πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

View this post on Instagram

A post shared by (@mentefuerte_official)

Και συνέχισε: «Της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο του άλμπουμ μου επειδή είμαστε κοντά και θεωρώ ότι μπορεί να το υποστηρίξει». Όσο για το αν τον ενοχλεί που απασχολεί η προσωπική του ζωή τα media, απάντησε: «Γιατί να με ενοχλεί που με φωτογραφίζουν σε ιδιωτικές στιγμές; Εάν δεν προσβάλλει εμένα και τον άνθρωπο που συνοδεύω… Η δουλειά μου είναι αυτή, αυτό έχω επιλέξει να κάνω. Είναι τα υπέρ και τα κατά αυτής της δουλειάς. Τιμή μου να με βλέπουν να συνοδεύω τη Μαρία Σολωμού. Αν της αφιέρωνα ένα τραγούδι από το άλμπουμ μου αυτό θα ήταν το “Αεροπλάνο”. Όχι για τον στίχο, αλλά για το vibe, έχει μία agressive ενέργεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments