Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Από την Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα προς αγορά τα εισιτήρια για Αστέρα

ΠΑΟΚ: Από την Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα προς αγορά τα εισιτήρια για Αστέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως από το πρωί της Παρασκευής (21/10), θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης (23.10, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (21.10) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (23.10, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν με το εξής ωράριο

Παρασκευή (21.10): 09.00-17.00

Σάββατο (22.10): 09.00-15.00

Κυριακή (23.10): 09.00-20.00

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους. Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό. Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου. Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments