Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Μεσογείων

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Μεσογείων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων

Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων λίγο μετά την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε όταν σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά στην οδό Παπαρρηγοπούλου, έπεσε με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε με αποτέλεσμα το δεύτερο όχημα να ανατραπεί. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, επάνω τους φέρεται να έπεσε και ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων που σημειώθηκε λίγα μέτρα μετά την πεζογέφυρα κοντά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τραυματίστηκαν δύο άτομα. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής τα οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες και να τους παραδώσουν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους.

Καθοριστική για τους τραυματίες αποδείχθηκε η παρέμβαση ιατρών και νοσηλευτών, καθώς κοντά στο σημείο του τροχαίου βρίσκονται τα γραφεία του πρώην ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λόγω του τροχαίου ατυχήματος έκλεισε για περίπου 15 λεπτά η λεωφόρος Μεσογείων  στο ρεύμα της ανόδου προς Γέρακα από το ύψος της οδού Αγίας Τριάδος ενώ πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments