Ο Greek Freak μπήκε φουριόζος, πήρε παραμάζωμα την άμυνα των φιλοξενούμενων και κατέγραψε την 30ή εμφάνιση της καριέρας του με 40+ πόντους στο ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε κάθε έννοια ανταγωνισμού στην άνετη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Χιούστον Ρόκετς, με την 44άρα που σημείωσε σε λιγότερα από τριάντα λεπτά συμμετοχής.Ο Greek Freak μπήκε φουριόζος, πήρε παραμάζωμα την άμυνα των φιλοξενούμενων και κατέγραψε την 30ή εμφάνιση της καριέρας του με 40+ πόντους στο ΝΒΑ, δείχνοντας πως -και- φέτος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για το δαχτυλίδι.
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό.
Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.
Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Γιάρεμτσουκ – Ανοιχτό το μέλλον του Κλέιτον
Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ επιστρέφει ενεργά στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, την ώρα που ο Κλέιτον παραμένει εκτός πλάνων και το ενδιαφέρον από Ρίζεσπορ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διατηρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.
Άρης: Σε διαπραγματεύσεις για τον Νικολό Καζάλε – Η δύσκολη υπόθεση της Μπολόνια
Ο Άρης κινείται για μία σημαντική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ανοίξει συζητήσεις για τον Νικολό Καζάλε. Ο 28χρονος Ιταλός στόπερ ανήκει στη Μπολόνια, διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από τη Serie A και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται υψηλού βαθμού δυσκολίας.
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις Νίστρουπ για Κηφισιά – Οι αλλαγές στην ενδεκάδα!
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και στρέφεται στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Τζέικομπ Νίστρουπ εξετάζει συγκεκριμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με Ιμράν Λούζα και Αντριάνο Γιάγκουσιτς να διεκδικούν θέση, ενώ Γιώργος Κάτρης και Σωτήρης Κοντούρης βρίσκονται επίσης στο πλάνο για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
ΑΕΚ: Πόσους βαθμούς χρειάζεται ακόμα για την πρόκριση στο Champions League
Η νίκη με 1-0 επί της ΛΑΣΚ έδωσε στην ΑΕΚ τους πρώτους τρεις βαθμούς της στη League Phase του Champions League και τα δεδομένα των δύο προηγούμενων σεζόν δείχνουν πλέον καθαρά τον δρόμο προς τα νοκ άουτ. Οι 9 βαθμοί αποτέλεσαν πέρσι το όριο της 24άδας, ενώ το 2024/25 χρειάστηκαν 11, γεγονός που σημαίνει ότι η Ένωση χρειάζεται ακόμη τουλάχιστον δύο με τρεις νίκες για να μπει δυνατά στη μάχη της πρόκρισης.
Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Μάριους Μουαντιλμαντζί – Ζητά 7 εκατ. η Σάμσουνσπορ
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Μάριους Μουαντιλμαντζί. Ο 28χρονος διεθνής με το Τσαντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Σάμσουνσπορ, ενώ η τουρκική ομάδα φέρεται να αξιώνει περίπου 7 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.
Ολυμπιακός: Ο Κορδόν παίρνει τα «κλειδιά» του Ρέντη – Το νέο ισπανικό μοντέλο
Η επιστροφή του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό σηματοδοτεί πολύ περισσότερα από μία αλλαγή προσώπου στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο Ισπανός επιστρέφει με αυξημένες αρμοδιότητες, πλήρη έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας στο Ρέντη και ένα νέο οργανωτικό μοντέλο που δίνει ιδιαίτερο βάρος στο scouting, στη Λατινική Αμερική και στην άμεση σύνδεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.
Μπακασέτας: «Φεύγω με πικρία που δεν φτάσαμε στην κορυφή»
Ο Τάσος Μπακασέτας αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας, με ένα προσωπικό μήνυμα στο οποίο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή. Ο 33χρονος διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο με 100 συμμετοχές, 20 γκολ και 10 ασίστ με την πράσινη φανέλα.
Θρήνος για τη Φαίη Δημητριάδου: Νεκρή σε τροχαίο στη Ρόδο η 21χρονη πρωταθλήτρια
Βαρύ πένθος στον ελληνικό στίβο και στην Έδεσσα για τη Φαίη Δημητριάδου. Η 21χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας και αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Έδεσσας έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο, όπου η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.