Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτή την ώρα με ενοχλεί ότι χάνουμε βαθμούς»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτή την ώρα με ενοχλεί ότι χάνουμε βαθμούς»

Πηγή Φωτογραφίας: Tek Deeps

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην ομάδα του μιλώντας μετά το 2-2 με τον Αστέρα στη Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εύκολο τρόπο που δέχεται γκολ η ομάδα του.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να πω ότι η απουσία ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να επηρεάσει τόσο πολύ τους υπόλοιπους, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο Αστέρας όσο εμείς, μας έλειψε η ένταση στην κυκλοφορία της μπάλας, όπως και της δεύτερης, περισσότερο παίξαμε με τη σιγουριά μιας πάσας πάρα το να φέρουμε τη μπάλα μπροστά και να γίνουμε επικίνδυνοι. Νομίζω πως ακόμη και με τη παρουσία που είχαμε, αν δεν είχαμε κάνει τα λάθη, το πιο «σωστό» αποτέλεσμα θα ήταν το 1-0.

View this post on Instagram

A post shared by Sportstonoto (@sportstonoto.gr)

Δεν αντιδράσαμε σωστά στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε διαφορετικά, αλλά κάναμε ένα λάθος που έφερε το πέναλτι στον αντίπαλο. Ακόμη και σε τέτοιο ματς με πολλά λάθη, δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η αντίδραση των παικτών μετά το 0-2 σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε. Μας έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι, ο Σβαμπ περιμένει αυτές τις στιγμές για να αποδείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει, ενώ ο Κωνσταντέλιας είναι ένα παιδί με πολύ ποιότητα, παίζει χωρίς άγχος και βγάζει ωραία πράγματα στο γήπεδο, το μόνο που ίσως να μπορεί να διορθώσει είναι η επιπολαιότητα που βγάζει στο γήπεδο μερικές φορές».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Αυτό έχει πολλές όψεις, μία από αυτές είναι το γεγονός ότι πολλές φορές δεν σκοράρουμε εύκολα, ενώ και τα λάθη που κάνουμε μας κοστίζουν. Γίνεται προσπάθεια να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στα παιχνίδια».

Για το αν πιστεύει ότι θα σταθεροποιηθεί η εικόνα του «δικεφάλου»: «Ως προπονητής είναι ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα, αλλά αυτή την ώρα με ενοχλεί ότι χάνουμε βαθμούς ακόμη και μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα. Με ενοχλεί που βλέπω άλλες ομάδες να σκοράρουν εύκολα και να μη δέχονται γκολ, την ίδια στιγμή που εμείς έχουμε δεχθεί κάποια τέρματα ουσιαστικά στη τελευταία φάση. Θυμάμαι τα ματς με τον Λεβαδειακό, με τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και η πίεση και αυτό περιγράφεται σε αυτό που είπα νωρίτερα, ότι μας λείπει η ένταση. Γίνεται πολύ δουλειά που μπορεί να μας προσφέρει σταθερότητα».

Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των αλλαγών και για ποιο λόγο τις έκανε: «Δεν έχω κάτι να πω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments