Lifestyle

Ο James Corden αντιμετωπίζει νέες αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη του Balthazar: «Έλα να καθαρίσεις»

Ο James Corden αντιμετωπίζει νέες αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη του Balthazar: «Έλα να καθαρίσεις»

Πηγή Φωτογραφίας: NME

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή, ο James Corden είπε: «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό, σε κανένα επίπεδο».

Σάλο έχει προκαλέσει η πόρτα που «έφαγε» ο Τζέιμς Κόρντεν από το εστιατόριο Balthazar, λόγω κακής συμπεριφοράς προς τους σερβιτόρους. Ο Κόρντεν αρχικά κατηγορήθηκε ότι υβρίστηκε λεκτικά στους σερβιτόρους στο εστιατόριο Balthazar, ενώ αργότερα χαρακτηρίστηκε από τον ιδιοκτήτη ως ο χειρότερος πελάτης του καταστήματος τα τελευταία 25 χρόνια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή, ο Τζέιμς Κόρντεν είπε: «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό, σε κανένα επίπεδο».

Αυτό είδε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Κιθ ΜακΝάλι και αμέσως προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Μέσα από το προφίλ του, ανέβασε μία φωτογραφία του παρουσιαστή του talk show και στη λεζάντα έγραψε:

«Δεν θέλω να διώξω έναν άντρα όταν είναι πεσμένος. Ειδικά κάποιον που αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όταν ο Τζέιμς Κόρντεν είπε στους NY Times χθες, ότι δεν είχε κάνει «τίποτα λάθος, σε κανένα επίπεδο». Αστειεύτηκε; Ή μήπως αρνιόταν ότι ήταν καταχρηστικός με τους υπαλλήλους μου; Ό,τι κι αν εννοούσε ο Κόρντεν, το υπονοούμενο του ήταν ξεκάθαρο: δεν το έκανε.

Παρόλο που εγώ δεν είδα το περιστατικό, πολλοί από το προσωπικό του εστιατορίου μου ήταν μάρτυρες. Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα. Ο Κόρντεν το έκανε.

Μακάρι ο Τζέιμς Κόρντεν να ξεκαθαρίσει. Αν ο εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός θέλει να ανακτήσει τον σεβασμό που είχε από όλους τους θαυμαστές του (και τους 4) πριν από αυτό το περιστατικό, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Αν πάει ένα βήμα παραπέρα και ζητήσει συγγνώμη στους 2 σερβιτόρους που προσέβαλε, θα τον αφήσω να τρώει δωρεάν στο Balthazar για τα επόμενα 10 χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments