Αθλητισμός

Ελίασον: «Έχουμε πέντε σερί νίκες και πιέζουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό»

Ελίασον: «Έχουμε πέντε σερί νίκες και πιέζουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό»

Πηγή Φωτογραφίας: Sport FM

Ο Νίκλας Ελίασον στάθηκε στο σερί των πέντε νικών που έχει η ΑΕΚ, μιλώντας μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού στην Λιβαδειά.

Ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, με την Ένωση να επικρατεί με 2-0 του Λεβαδειακού στην Λιβαδειά. Ο Νίκλας Ελίασον που έκανε την ασίστ για να γίνει το 1-0 από τον Λιβάι Γκαρσία, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

View this post on Instagram

A post shared by Niclas Eliasson Santana (@niclaseliasson)

Για τη νέα νίκη της ΑΕΚ και πώς την έζησε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα. Σκοράραμε, ο αντίπαλος ανοίχτηκε και μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Ηταν μία ακόμα νίκη και συνεχίζουμε».

Για το τι άλλαξε στην επανάληψη: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε πάντα είναι να μπαίνουμε δυνατά, να πιέζουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε περισσότερους χώρους. Το πρώτο γκολ ήρθε από σέντρα και εκμεταλλεύτηκε ο πολύ δυνατός Γκαρσία. Το δεύτερο γκολ ήρθε από πέναλτι που προήλθε από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό. Η ουσία είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αγωνιστικό σκεπτικό της ΑΕΚ: «Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο, την κατοχή, να ανοίξουμε το παιχνίδι και να «κουράσουμε» τον αντίπαλο. Στην επανάληψη θέλουμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τους χώρους και να «χτυπήσουμε» τον αντίπαλο όπως κάναμε σήμερα. Σημαντικό είναι ότι και όσοι παίζουν από την αρχή και όσοι έρχονται από τον πάγκο είναι ποιοτικοί παίκτες».

Για το αν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει στην ΑΕΚ και το -6 από την κορυφή: «Πραγματικά απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο και το κάνω με αυτό το χαμόγελο επειδή είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε πέντε σερί νίκες. Θέλουμε να είμαστε όλο και καλύτεροι. Γνωριζόμαστε καλύτερα με τον καιρό. Στοχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ΑΝ θα έβγαζε κάποιον MVP: «Είναι ο Γκαρσία. Σκόραρε δύο γκολ, οπότε δίνω σε αυτόν το… βραβείο».

Για τη σέντρα του στο πρώτο γκολ στον Λιβάι: «Ελπίζω να με κεράσει έναν… καφέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments