Lifestyle

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με την Έφη είμαστε μαζί 34 χρόνια και την θέλω ακόμα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με την Έφη είμαστε μαζί 34 χρόνια και την θέλω ακόμα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τον ερωτά του εδώ και 34 χρόνια

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε ότι απελευθερώθηκε όταν κατάλαβε πως φεύγοντας από αυτή τη ζωή, δεν θέλει να αφήσει κανένα στίγμα.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει ποτέ. «Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου πρέπει να λέω ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα», απάντησε μιλώντας στην εκπομπή «Δύο σε 1» της ΕΡΤ.

View this post on Instagram

A post shared by Ciao Magazine (@ciao.gr)

«Το έχω ασπαστεί και το έχω προεκτείνει. Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς. Όταν το κατάλαβα αυτό απελευθερώθηκα, δεν θέλω να φύγω κανένα στίγμα», τόνισε.

Το καλύτερο κομπλιμέντο που του έχουν κάνει ποτέ, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ήταν «πως η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Το χάρηκα πολύ». Δήλωσε πως είναι ακόμη ερωτευμένος με την Έφη Μουρίκη, 34 χρόνια μετά τη γνωριμία τους. «Ο έρωτας γίνεται αγάπη και μετά γίνεται ξανά τεράστιος έρωτας», εξήγησε.

Από το θέατρο, δήλωσε, πήρε μόνο χαρές. «Αποτυχίες είχα, εμπορικές, όχι καλλιτεχνικές. Είναι υποκειμενικό το κριτήριο, εγώ θεώρησα ότι δεν είχα καλλιτεχνικές αποτυχίες», συμπλήρωσε. Έχοντας υπάρξει και παραγωγός, σημείωσε ότι το θέατρο «θα στα δώσει μία και θα στα πάρει πέντε». «Δανείστηκα από τις τράπεζες, ακόμα χρωστάω, αλλά δεν με τρομάζει», ανέφερε ακόμη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments