Lifestyle

Πέτρος Λαγούτης: «Στη ζωή μου αποζητώ μια ηρεμία, μακριά από τοξικούς ανθρώπους»

Πέτρος Λαγούτης: «Στη ζωή μου αποζητώ μια ηρεμία, μακριά από τοξικούς ανθρώπους»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πέτρος Λαγούτης: «Ζήτησα βοήθεια. Πήγα για απεξάρτηση»

Ο Πέτρος Λαγούτης σε κάθε του συνέντευξη είναι αποκαλυπτικός και δεν διστάζει να «ανοίξει» την καρδιά του και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

View this post on Instagram

A post shared by Petros (@petros_lagoutis_official)

Ο ηθοποιός μίλησε στο 7μερεςtv για τον ρόλο του στους Παγιδευμένους αλλά και για την δυσκολία που έπρεπε να διαχειριστεί.

Ποιο στοιχείο στο χαρακτήρα του Ανδρέα, του ήρωά σας, έχετε αγαπήσει;

Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και καλός από επιλογή. Υπηρετεί περισσότερο το πνεύμα -και όχι το γράμμα[1]του νόμου. Έχει μια ανθρώπινη πλευρά και είναι πολύ ωραίο αυτό για έναν αστυνομικό. Στέκεται στο πλευρό των άλλων.

Ποια θα είναι η εξέλιξη του ρόλου σας;

Ο Ανδρέας είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ήρωας, διότι πέρα από την επικουρική του στάση απέναντι στον Δημήτρη, στην Άννα και το διοικητή του, στην πορεία θα εμφανιστεί και μια δική του, προσωπική ιστορία. Και μέσα από αυτή την ιστορία, θα διαπιστώσουμε το ακέραιο και το ηθικό του χαρακτήρα του και, κατά τη γνώμη μου, τη βαθιά καλοσύνη που τον διέπει ως άνθρωπο. Μέσα από γεγονότα, που δεν μπορώ αποκαλύψω ακόμη, είναι σαφές ότι αυτός ο άντρας είναι κατ’ επιλογήν καλός.

Αυτό διακρίνει και εσάς. Υπήρξε κάποιο κομβικό σημείο στη ζωή σας που σας έκανε να επιλέξετε ποια στάση ζωής θα κρατήσετε ή ήταν στη φύση σας;

Σίγουρα είναι στη φύση σου, είναι εφόδια που παίρνεις από την οικογένειά σου, αλλά καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι που βρίσκεσαι να κάνεις πράγματα τα οποία ούτε εσύ ο ίδιος είχες φανταστεί ότι θα έκανες. Ή να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν είχες διανοηθεί ποτέ. Εκεί χρειάζεται δύναμη για το ποιο δρόμο να διαλέξεις και εκεί παίζουν ρόλο οι καταβολές σου, η διαπαιδαγώγηση που έχεις λάβει, αλλά και αυτό που λέμε χαρακτήρας, που είναι μια σύνθεση όλων των παραπάνω.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε κληθεί να διαχειριστείτε μέχρι σήμερα;

Σίγουρα ο εθισμός που πέρασα. Ήταν μια στιγμή που έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων – και δεν εννοώ μόνο τις ερωτικές. Και σε αυτό τον τομέα, των σχέσεων, έχω δυσκολευτεί κι έχω περάσει από όλο το φάσμα των συναισθημάτων. Θα έλεγα όμως ότι στη ζωή μου αποζητώ μια ηρεμία, μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Οπότε αυτά, για να τα πετύχεις, πρέπει να πάρεις και κάποιες σκληρές αποφάσεις.

Στη αυτήν τη δύσκολη καμπή, με τον εθισμό, τι σας βοήθησε να αλλάξετε άρδην τη ζωή σας; Κάνατε ψυχοθεραπεία ή βρήκατε από μόνος σας τη δύναμη να βγείτε από το τέλμα;

Ζήτησα βοήθεια. Πήγα για απεξάρτηση ΚΕΘΕΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments