Lifestyle

Bridget Moynahan: Η ανάρτηση της πρώην σύζυγου του Tom Brady με αφορμή τον χωρισμό με την Gisele

Bridget Moynahan: Η ανάρτηση της πρώην σύζυγου του Tom Brady με αφορμή τον χωρισμό με την Gisele

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της περί σχέσεων και χωρισμών.

Η Bridget Moynahan έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της που όλοι θεώρησαν ότι αναφέρεται στον χωρισμό του πρώην συζύγου της, Tom Brady, και της Gisele, αφού μοιράστηκε μια ατάκα περί χωρισμών της ψυχοθεραπεύτριας Vienna Pharaon.

View this post on Instagram

A post shared by Bridget Moynahan (@bridgetmoynahan)

Γράφοντας για τις σχέσεις και πως δεν είναι όλες γραφτό να σωθούν, η ανάρτηση ανέφερε πως “δεν είναι όλα για να φτιαχτούν. Δεν είναι όλες οι σχέσεις γραφτό να κρατήσουν μια ζωή. Μερικές φορές πρέπει να μάθουμε να είμαστε άνετοι με τα δώρα που μας προσφέρονται μέσα από ρήξεις και χωρισμούς παρά από ιστορίες επανασύνδεσης”.

Όπως έγραψε στη λεζάντα η Moynahan “είμαστε άνετοι με τις ιστορίες “ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα” γιατί .. η Disney. Κάποιες φορές αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά η πραγματικότητα είναι επίσης σχέσεις που δεν φτιάχνονται. Χωρισμούς που δεν έχουν καλό τέλος. Ρήξεις που παραμένουν διαλυμένες”.

“Είναι πολύ πιο δύσκολο να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο. Η αντοχή μας είναι χαμηλή. Αλλά κάποια από τα μεγαλύτερα δώρα, προσφορές και μαθήματα έρχονται από εκεί. Η σχέση που δεν λειτουργεί αλλά σου μαθαίνει κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου. Η ρήξη που δεν διορθώνεται αλλά σου δείχνει κάρτι καινούργιο για τη συμπεριφορά σου”, γράφει στην ανάρτηση.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της ψυχοθεραπεύτριας ακριβώς τη στιγμή που συζητιέται αρκετά το διαζύγιο ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο μοιράζεται τον 15χρονο γιο του, John ‘Jack’ Edward, και τη Gisele. Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έσπευσαν να δηλώσουν ότι τους αρέσει η ανάρτηση της Moynahan, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Alec Baldwin, ο οποίος σχολίασε: “Σε ορισμένες περιπτώσεις θα έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα. Πιστεύω ότι η φράση είναι ΄θα προτιμούσες να είσαι μόνος ή λάθος;’Κάποιες από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις έρχονται με την μοναξιά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments