Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εμφάνιση νικητή στον Βόλο – Μια αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Εμφάνιση νικητή στον Βόλο – Μια αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο Κορωπί στη μια το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τον Βόλο

Με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με το ίδιο σκεπτικό και νοοτροπία και θέλουν ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα σε μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του και πιθανότατα θα υπάρχει μια αλλαγή στην ενδεκάδα. Ο Σπόραρ θα ξεκινήσει αντί του Ιωαννίδη, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι στο βασικό σχήμα. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ.

Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Παλάσιος και αριστερό ο Βέρμπιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο Κορωπί στη μια το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τον Βόλο. Σήμερα θα φανεί αν θα βρίσκεται εντός επιλογών ο Πούγγουρας που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου, υπολογίζεται ότι στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν περίπου 17.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί αν εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια και ανοίξουν επιπλέον θύρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments