Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Άλλες τρεις συλλήψεις βιαστών – Με την Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα

Βιασμός 12χρονης: Άλλες τρεις συλλήψεις βιαστών – Με την Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες άλλων τριών κατηγορουμένων για τον βιασμό του παιδιού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι τέθηκαν υπό κράτηση και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους.

Εξάλλου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια που αναμένεται να «σφραγίσει» και τον νέο κύκλο συλλήψεων.

Το παιδί θα δεχτεί ερωτήσεις, θα δει νέες φωτογραφίες, όλα αυτά όμως με την παρουσία παιδοψυχολόγου της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.  Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους.

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, αρνείται τις κατηγορίες. Σχετικά με τα μηνύματα που γίνονται αναφορές σε χρηματικές δοσοληψίες, η 37χρονη έχει συγκεκριμένες θέσεις. Αρχικά για το ένα μήνυμα θα ισχυριστεί ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάει για την γιαγιά και υπάρχει και το τηλέφωνο της γιαγιά, οπότε είναι σαφές ότι αναφέρεται σε αυτήν.

Αλλαγή κελιού για τον Ηλία Μίχο

Ηλίας Μίχος, που μπήκε στη φυλακή «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ, άλλαξε κελί και βρίσκεται στο ίδιο με έναν βιαστή. Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό», δεν του επέτρεψαν να έχει όλα αυτά τα χρήματα πάνω του. Τα πήραν οι υπάλληλοι και τα «εξαργύρωσαν» με ειδικές μάρκες με τις οποίες θα μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του μέσα στις φυλακές. Παράλληλα, γίνεται λόγος για συμπεριφορά «παράγοντα», με την όλη του παρουσία να έχει δημιουργήσει εντάσεις.

Γι αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις. Αρχικά είχε τοποθετηθεί σε κελί με άλλους δύο κρατούμενους, ωστόσο προσπαθούσε «να χειραγωγήσει τους συγκρατούμενούς του» όπως ειπώθηκε, με αποτέλεσμα να αντιδρούν. Πλέον θα μεταφερθεί σε άλλο κελί με ένα μόνο συγκρατούμενο.

Αίτημα στην Paysafe για όλα τα ονόματα

Παράλληλα συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες. Ήδη έχει σταλεί  αίτημα στην εταιρεία Paysafe – με έδρα το Δουβλίνο – για παροχή στοιχείων, σύμφωνα με το Mega.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments