Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το εντυπωσιακό στρινγκ της ξανθιάς καλλονής “κόλασε” το instagram

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το εντυπωσιακό στρινγκ της ξανθιάς καλλονής “κόλασε” το instagram

Πηγή Φωτογραφίας: instagram alexandra panagiotarou

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα όλου του ανδρικού πληθυσμού. Οι φωτογραφίες της έχουν χιλιάδες like ενώ η ίδια αριθμεί εκατοντάδες θαυμαστές.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λατρεύει τη Μύκονο όπου έχει βρεθεί πάρα πολλές φορές εκεί για διακοπές.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή δημοσίευσε μία φωτογραφία από την Μύκονο μέσα σε μία πισίνα, φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι σε απόχρωση του γαλάζιου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρκέστηκε να γράψει ένα απλό «wet», δηλαδή στα Ελληνικά «υγρή», στην λεζάντα κι η βροχή από τα likes ήταν δεδομένη για την φωτογραφία της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε πρώτα για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, λέγοντας πως: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor. Θα τον δω μετά την εκπομπή».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το «viral» πλάνο με το απογοητευμένο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, μετά την ανακοίνωση του νικητή.

«Ήταν λάθος από την παραγωγή το πλάνο. Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο extreme αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της όχι απογοήτευση. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments