Lifestyle

Βασάλος: Έγινε 33 με τούρτα Λούνα Πάρκ – Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Βασάλος: Έγινε 33 με τούρτα Λούνα Πάρκ – Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv- okmag.gr

Ο παίκτης του «Asia Express» και ο frontman των Alcatrash έσβησαν τις πιο ιδιαίτερες τούρτες.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον frontman των «Alcatrash», Πέτρο Πυλαρινό. Ο γνωστός γυμναστής και ο τραγουδιστής γιόρτασαν τα γενέθλιά τους αφού είναι και οι δύο γεννημένοι στις 31 Οκτωβρίου. Ανήμερα του Halloween, οι δύο καλοί φίλοι διοργάνωσαν ένα μικρό party για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το party Βασάλου-Πυλαρινού

Το βράδυ της Δευτέρας οι εορτάζοντες κάλεσαν την παρέα τους στα Βριλήσσια και στο «Forget about it», το μαγαζί που διατηρεί εκεί ο φίλος τους, Ηλίας Μπόγδανος. Ο 33χρονος πρώην Survivor και ο 38χρονος τραγουδιστής γιόρτασαν με τα κορίτσια τους και πολύ στενούς φίλους, χόρεψαν και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το party τους στο Instagram.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελένη Βουλγαράκη, Φίλιππος Ιωάννου, Νίκος Συρίγος, Ηλίας Μπόγδανος, Σόφη Πασχάλη, Χρήστος Ζώτος και αρκετοί ακόμη φίλοι.

Η εντυπωσιακή τούρτα του Κωνσταντίνου Βασάλου με εμφανείς «Asia Express» επιρροές πρωταγωνίστησε στα Instagram-stories των καλεσμένων ενώ η ροζ τούρτα του τραγουδιστή είχε 2 μεγάλα κεράκια-ερωτηματικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments