Αθλητισμός

Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το να δώσει το πρώτο «χαστούκι» φέτος, στον Παναθηναϊκό

Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το να δώσει το πρώτο «χαστούκι» φέτος, στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Είναι σπουδαίο και πραγματικά… ταιριαστό. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το να δώσει το πρώτο «χαστούκι» φέτος, στον Παναθηναϊκό.

Είναι πραγματικά σπουδαίο αυτό που έχει τη δυνατότητα να κάνει ο Θρύλος. Είναι σπουδαίο και πραγματικά… ταιριαστό. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το να δώσει το πρώτο «χαστούκι» φέτος, στον Παναθηναϊκό. Και δη μέσα στην έδρα του.

Είναι άλλο να πήγαινε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο και να έχανε εκεί. Είναι άλλο να τον νικούσε η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ… Είναι άλλο να πάει ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο την Κυριακή και να ισοπεδώσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του… Είναι διαφορετικό, πως να το κάνουμε.

Και είναι πραγματικά ταιριαστό να είναι στο χέρι του Θρύλου η πρώτη ήττα για φέτος του Παναθηναϊκού. Και το -10 να γίνει -7 με νίκη του Θρύλου. Και να είναι και ο δεύτερος γύρος στο Καραϊσκάκη. Να είναι ο Ολυμπιακός εκείνος ο οποίος «σπάει» το σερί του αντιπάλου του.

Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο το ντέρμπι της Κυριακής είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο… Όχι ότι χρειάζεται λόγος, εδώ που τα λέμε, για να είναι ιδιαίτερο το ντέρμπι της Κυριακής. Κάθε ένα από αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά. Αλλά πόσο μάλλον όταν ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να πάει στο σπίτι του αντιπάλου του και να το… «κλείσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments