Αθλητισμός

Η SoccerLAB επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ

Η SoccerLAB επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Metrosport

Νέα σημαντική συνεργασία για τον ΠΑΟΚ με την πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαιρικών δεδομένων παντός τύπου, SoccerLAB. Προχωρούν στην λεπτομερή ανάλυση των πάντων οι Θεσσαλονικείς, στο μικροσκόπιο και οι τραυματισμοί!

Μέσω μιας λιτής αλλά επίσημης ανακοίνωσης, η SoccerLAB επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ!

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ελληνική ομάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Θα αρχίσει να μετατρέπει τις γνώσεις σε στρατηγικά σχέδια, εντός και εκτός γηπέδου, χρησιμοποιώντας τη σπονδυλωτή λύση SoccerLAB!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας που έκανε τα αποκαλυπτήρια μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Με μότο της, «πάντα ένα βήμα μπροστά», η SoccerLAB είναι μια εταιρεία που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο στα χέρια μιας ομάδας καθώς μπορεί να προσφέρει στην υπηρεσία της τεχνικής ηγεσίας και του συνεργαζόμενου κλαμπ, όλα τα δεδομένα που αφορούν τους παίκτες. Τα δεδομένα της απόδοσης των ποδοσφαιριστών εντός των αγώνων, ενώ υπάρχει και ειδική υπηρεσία μέσω ειδικών αισθητήρων και νέων τεχνολογιών, όπου συλλέγονται λεπτομερή στοιχεία για την καθημερινή δουλειά στην προπόνηση και ό,τι συμπεριλαμβάνει αυτή! Και φυσικά το κομμάτι των τραυματισμών και της επιβάρυνσης.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα της εταιρείας πέραν της καταγραφής, έχει και την σύγκριση των στοιχείων σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και συγκρίσεις εντός των τειχών για τις επιδόσεις των παικτών.

Οι συνεργασίες της εταιρείας από το Βέλγιο έχουν απλωθεί πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, με ένα ευρύ φάσμα ομάδων κάθε κατηγορίας και κάθε… οικονομικής κατάστασης. Από την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι την Σαχτάρ Ντόνετσκ και από την Φέγενορντ μέχρι τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, η SoccerLAB είναι κάτι σαν… must πλέον σε συλλόγους όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά γενικότερα σε παγκόσμια κλίμακα. Ενδεικτικό είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια, η συγκεκριμένη εταιρεία ανάλυσης και καταγραφής δεδομένων, συνεργάζεται με τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και με την βελγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Για τη συγκεκριμένη συνεργασία τοποθετήθηκε ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, αναφέροντας σχετικά:

«Στον ΠΑΟΚ επενδύουμε στο SoccerLab και στον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, χρησιμοποιώντας αντικειμενικά και υποκειμενικά δεδομένα προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις σε όλα μας τα τμήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments