Lifestyle

Ο Ανάδρομος Άρης θα μας δοκιμάσει με τα απωθημένα μας έως 12/01/2023

Ο Ανάδρομος Άρης θα μας δοκιμάσει με τα απωθημένα μας έως 12/01/2023

Πηγή Φωτογραφίας: GLOW.GR

Ο Ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει κάθε ζώδιο έως 12/01/2023

Κριός .

Ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί ένταση στα γενικά σας σχέδια. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στα ταξίδια , γι’ αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα. Να είστε προσεκτικοί με την ενέργεια που δίνετε στις συγκεντρώσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα απωθημένα θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα και εξασκηθείτε στην υπομονή με τα αδέρφια και τους γείτονες .

Ταύρος

Τα πισωγυρίσματα με τα εργασιακά έργα ή τις παράπλευρες απώλειες μπορεί να προκαλέσουν έναν κύκλο απογοήτευσης, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελέγξτε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαιά σας και φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις .

Μπορεί να εμφανιστούν κρυφά ζητήματα που σχετίζονται με επιχειρηματικές συμφωνίες και συνδυασμένους πόρους με ρομαντικούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες . Είναι μια καλή στιγμή να επεξεργαστείτε εκ νέου τον προϋπολογισμό σας και να είστε πιο υπεύθυνοι στα οικονομικά σας .

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να παίξει με τη φυσική σας επιθυμία να εξερευνήσετε πέρα ​​από τα όριά σας, αλλά τελικά δεν είναι η καλύτερη στιγμή για την ανακάλυψη του εαυτού σας. Αφιερώστε τους επόμενους δύο μήνες για να σκεφτείτε και να γιορτάσετε τα κατορθώματά σας. Θα έχετε την ώθηση να ενεργήσετε και να κάνετε μια αλλαγή στην προσωπική ζωή, αλλά είναι καιρός για προγραμματισμό, στρατηγική και προετοιμασία. Η έμπνευση και το πάθος μπορεί να ρέουν μέσα σας , γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τα οράματά σας .

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις πίεση από δυνάμεις γύρω σου, Καρκίνε, οπότε ο ανάδρομος Άρης απαιτεί μια περίοδο ξεκούρασης μοναξιάς. Τι συγκρατούσες; Αυτή είναι η στιγμή να ξετυλίξετε την πολυπλοκότητά σας μέσα από βαθιά ενδοσκόπηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεις έναν θεραπευτή και να αντιμετωπίσεις τις συναισθηματικές σου ταλαντώσεις . Οι καθυστερήσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να προκύψουν λόγω ενός ατόμου που δεν ήταν καν στο ραντάρ σας. Ομαλοποιήστε τα πράγματα, αν χρειάζεται.

Λέων

Οι διαφωνίες με φίλους μπορεί να σε κατατρώγουν σε όλο τον ανάδρομο Άρη, Λέοντα. Αντί να κουκουλώσετε ένα πρόβλημα, σκεφτείτε τι ρόλο διαδραματίζετε σε αυτές τις συγκρούσεις. Θυμηθείτε να ακούσετε την καρδιά σας. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να εμποδίσει μια φιλία ζωής . Στρέψτε την εστίασή σας στη δημιουργία ενός πιο άνετου περιβάλλοντος στο σπίτι ή στο να κλίνετε περισσότερο σε μια πνευματική πρακτική.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Άρης σε βάζει στον πειρασμό να αφιερώσεις περισσότερες ώρες στη δουλειά ή να ασχοληθείς με μια παράπλευρη κατάσταση, Παρθένε, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς στην επιθυμία σου να σε αναγνωρίσουν. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για συνεργασία και οικοδόμηση ισχυρότερων σχέσεων με τους συναδέλφους σας. Ο προϊστάμενός σας μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης, αλλά είναι προς το συμφέρον σας να φερθείτε με διπλωματία . Ιδέες για το πώς θέλετε να μεγαλώσετε ή ακόμα και να αλλάξετε την καριέρα σας μπορεί να σας έρθουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ανήσυχοι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Ζυγοί. Ίσως δεν είστε σίγουροι για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε ή να νιώσετε έμπνευση για να δοκιμάσετε τα δικά σας όρια ή να εξερευνήσετε ξένα μέρη. Αντί να πάρετε μια πτήση για μια νέα πόλη, η άσκηση του μυαλού σας μέσω βιβλίων και γνώσεων μπορεί να είναι ευεργετική. Είστε φυσικά αναποφάσιστοι, οπότε αυτή η ενέργεια μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον ανώτερο σκοπό σας, αλλά μπορεί να είναι μια περίοδος μεγάλης πνευματικής ανάπτυξης και μάθησης .

Σκορπιός

Ό,τι κρύβεται στις σκιές θα έρθει στο φως για εσάς κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Σκορπιοί. Ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, σας κάνει να είστε λίγο πιο κυκλοθυμικοί από το συνηθισμένο. Φυσικά είστε άριστοι στη στρατηγική, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να κάνετε μελλοντικά οικονομικά σχέδια και να βελτιώσετε την υγεία και το εργασιακό σας περιβάλλον . Μπορεί να προκύψουν θέματα σχετικά με τα κοινά οικονομικά. Αλλά από τη θετική πλευρά, θα είστε πιο τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για συγκρούσεις στις στενές σας σχέσεις, Τοξότες. Να είστε υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τη σύγκρουση με την πρόθεση κατανόησης, ειδικά αφού ο ανάδρομος Άρης μπορεί να επιτρέψει τις φυσικές πύρινες εκρήξεις σας. Αν μια σχέση δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ίσως είναι καιρός να την αφήσετε και να συνεχίσετε την ζωή σας . Ένας νέος ρομαντικός σύντροφος μπορεί να μπει στη ζωή σας, ειδικά ένας από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Οι καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σας και στη δουλειά μπορεί να σας απογοητεύσουν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Αιγόκεροι. Μάθετε να εργάζεστε με τις διαταραχές, εξαλείφοντας τις παγίδες των καθημερινών σας πρακτικών – όπως να προσθέσετε τον διαλογισμό ή ένα πρωινό τζόκινγκ στη ρουτίνα σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθαρίσετε ή να επανεξετάσετε τις εργασίες που ήταν ήδη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Αποφύγετε τις διαφωνίες με συναδέλφους και/ή υφισταμένους.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Άρης βαραίνει την οραματική φαντασία σου, Υδροχόε, αλλά είναι καλύτερο να μην πολεμάς ενάντια σε αυτά τα δημιουργικά εμπόδια. Αντί να ξεκινήσετε νέα έργα, ξαναδείτε τα παλιά. Είναι επίσης μια δυνατή στιγμή για να αξιοποιήσετε τον αισθησιασμό σας – μόνοι σας ή με έναν σύντροφο. Τα ραντεβού μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά οι σχέσεις μπορεί να μην είναι μακροπρόθεσμες. Απλώς επικεντρωθείτε στη διασκέδαση και στην απόλαυση του ρομαντισμού.

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεστε κατακλυσμένοι με τις δουλειές του σπιτιού ή να καταναλώνεστε από το οικογενειακό δράμα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, αλλά αυτό σας δίνει μια καλή στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας . Είναι καιρός για να αποσυρθείτε για να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Ίσως είναι καιρός να επικοινωνήσετε το πώς νιώθετε με πιο εποικοδομητικό τρόπο. Απλά φροντίστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας πριν το κάνετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments