Lifestyle

Σχοινάς για Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές»

Σχοινάς για Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές»

Πηγή Φωτογραφίας: Εθνος

Σχοινάς για Μαζωνάκη: «Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα»

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου θα συνεργαστούν φέτος τον χειμώνα και είναι πανέτοιμοι να βάλουν «φωτιά» στις νύχτες μας!

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, κάλεσαν τους δημοσιογράφους για μια ξέφρενη μουσική βραδιά, με τον Διονύση Σχοινά να παραχωρεί συνέντευξη στο «Happy Day» και τον Γιώργο Γιαννούλη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την… ανταλλαγή εξωδίκων.

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

«Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments